1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2018 17:00

1.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vsetín na tři body nedosáhl


Branky


8

Domácí Vsetín proti silnému soupeři z Olomouce udolal jen remízu a to i díky zbytečné červené kartě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

„Věděli jsme, že k nám přijede velice kvalitní mužstvo. První poločas měl soupeř více míč na kopačkách, ale my jsme hrozili z brejků a po jednom takovém jsme ve 29. minutě vstřelili první branku, kdy Surovec našel krásnou přihrávkou Hořelicu a pro něho nebyl problém dopravit míč do prázdné brány. Po změně stran v 52. minutě jsme si opět nepohlídali rohový kop a soupeř hlavou srovnal. V 66. minutě našemu hráči ujeli nervy a za oplácení dostal červenou kartu. Zápas jsme dohrávali v deseti, ale paradoxně jsme mohli v závěru po sérii rohů a střele z dálky do šibenice vsítit rozdílový gól, ale hosty podržel brankář. Bod s HFK bereme a v týdnu se musíme dobře připravit na další zápas ve Frýdlantu, kde budeme chtít uspět“, popsal utkání brankář a kapitán domácích Jakub Eliáš.

 

 

 

Z oficiálního zápisu o utkání (vyjádření hlavního rozhodčího k červené kartě)

 

Vyjádření R k udělení ČK 66. min. HD 8 Stuchlík Jan ID 97120045. HNCH - úmyslné kopnutí soupeře ze strany do nohy v nepřerušené hře mimo souboj o míč. Situace se odehrála na středu HP u střídaček. Po přestupku HH 17 na HD 8 ponechána výhoda ve hře pro domácí. Po této situaci HD 8 oplácel, když úmyslně kopnul HH 17 ze strany do nohy v nepřerušené hře mimo souboj o míč. Administrativní chybou R byla HD 8 nejdříve udělena ŽK, poté vědom si R svého pochybení ŽK zrušil a udělil ČK, to vše dříve než byla navázána hra. Faulovaný hráč utkání dohrál bez zranění. Vyloučený hráč opustil prostor hřiště spořádaně.

 



Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - J. Janků [-] , J. Maček [-] (68. D. Řeřucha [-] ) , D. Dulík [-] - M. Jaroš [-] , R. Bublák [-] , J. Stuchlík [-] , V. Surovec [-] (56. R. Zuzaňák [-] ) , M. Mydlář [-] (86. V. Kovács [-] ) , P. Naňák [-] - P. Hořelica [-]

1. HFK Olomouc
M. Kalina [-] - O. Buček [-] , O. Bořil [-] (82. T. Malenda [-] ) , J. Juráš [-] , L. Koutek [-] , A. Vlk [-] , M. Schmidt [-] , P. Krumpolc [-] (56. T. Fialka [-] ) , M. Krejčí [-] , L. Horka [-] (19. T. Spurný [-] ) , P. Rajnoha [-]

ŽK: 32. M. Mydlář - 35. J. Juráš , 66. T. Fialka , 80. A. Vlk . ČK: 66. J. Stuchlík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bebenek Petr - DUDEK Matěj, KALOČ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů