2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

2.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín opět vítězně


Branky


10

 

Po vyhraném úvodním zápase nového ročníku divize v Opavě s tamním mladým „B“ mužstvem, se novojičínští fotbalisté netajili cílem porazit na svém hřišti i následného soupeře ze Šumperka, což se jim nakonec i podařilo, zejména výbornou hrou s mnoha šancemi v prvním poločase.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Od úvodního hvizdu se domácí pustili do soupeře s velkou chutí, aby po čtvrthodině hry využili velkou územní převahu ke vstřelení vedoucího gólu, o který se postaral stoper Javorek hlavičkou „pod víko“ z několika metrů po předcházející krásné kombinační akci  a centru od Farkase - 1:0.

 

 

 

Hosté se poprvé dostali do první, a vlastně jak průběh první půle ukázal, i jediné gólové šance sedm minut poté, když po ztrátě míče domácích na půli hřiště přišel rychlý brejk s koncovkou Horáka, jehož „zoči voči“ vychytal bravurním zákrokem Ognjanov, což bylo ze strany hostí v první půli v podstatě vše.

 

 

 

Zbývající minuty do přestávky patřily už jen domácím, kteří  se po mnoha na pohled krásných kombinačních akcích, dostávali do velmi dobrých šancí k navýšení skóre. Z nich stojí nejvíce za zmínku po akci Macíčka  nastřelená tyč branky hostí z kopačky Pyclíka, jeho neproměněná supertutovka, když obešel i brankáře i následná hlavička do náruče brankáře Maxe.

 

 

 

Téměř bezchybná hra všech řad domácích v první půli vlastně hostům ani nic k možné změně skóre nepovolila.

 

   

 

 

Brzy po přestávce se domácí jakoby zapomněli ještě v šatně a málem za to pykali, když se po přímém kopu hostí dostal míč za obranu  na nabíhajícího Olejníka, jehož do branky „umísťovaný“ míč Ognjanov  s námahou vyškrábl mimo branku na rohový kop. Poněkud „laxnější“ hra domácích, která postrádala ten správný „šmrnc“ z první půle,  dávala prostor hostům k útočení, čehož náležitě využili po dvaceti minutách hry k vyrovnávacímu gólu.

 

 

 

Postaral se o něj Podhorný, který využil zaváhání domácí obrany, přes kterou se k němu dostal míč od  Rozsívala, aby „jesličkami“ nedal domácímu gólmanovi šanci - 1:1.

 

 

 

Teprve až pak se dostal „ke slovu“ v šestnáctce hostí Pyclík, ale byl mu odpískán faul. Z protiútoku měli domácí velké štěstí, když hlavička Macury skončila těsně nad břevnem domácí branky.

 

 

 

To už ale domácí docela „vycítili“, že by ani nemuseli vyhrát a začali už opět hrát tu svoji hru z první půle, která jim také přinesla jedenáct minut před koncem konečně vedoucí gól, o nějž se postaral po předcházejícím tlaku a akci Macíčka krásnou křížnou střelou přes pokutové území k zadní tyči Opatřil - 2:1.

 

 

 

Hosté však i poté vycítili, že by mohli dosáhnout i na bod, což se jim málem i podařilo pět minut před koncem z kopačky Macury, jehož střelu z blízka vytáhl pozorný Ognjanov těsně nad břevno své branky. Když se krátce před koncem nenechal výborný mladý rozhodčí Dudek ovlivnit „atraktivním“ pádem hráče hostí v šestnátce a domácí odolali tlaku hostí i ze dvou rohů v samém závěru utkání, mohli si domácí, a to nejen hráči, ale i příznivci, docela oddychnout a diváci nakonec domácímu souboru zatleskat, byť jen  za těsnou, ale nakonec za hru v první půli, i zaslouženou výhru.

 



ZDROJ: https://www.fotbal-novyjicin.cz/news/a11-08-2018-fk-novy-jicin-sumperk-2-1-1-0/

 



Sestavy


FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - F. Nippert [-] , M. Kiss Farkas [-] , D. Javorek [-] , T. Wolf [-] - J. Opatřil [-] (88. D. Mička [-] ) , P. Macíček [-] , J. Juříček [-] , M. Švec [-] - O. Pyclík [-] , P. Urbanovský [-] (72. I. Preči [-] )

FK Šumperk
L. Max [-] - L. Horák [-] , M. Olejník [-] , J. Bernard [-] , R. Jurásek [-] (83. V. Simon [-] ) , F. Rozsíval [-] , M. Podhorný [-] , M. Smrž [-] , E. Kotzmann [-] (35. J. Šebela [-] ) , J. Ševčík [-] (46. J. Šléška [-] ) , D. Macura [-]

Počet diváků: 116. Rozhodčí: DUDEK Matěj - LUKAŠÍK Petr, SMÝKAL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích