Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seč bezchybným výkonem nedala Mantovu nejmenší šanci


0

Takovou formu by chtěl mít každý tým na světě. Seč si poradila i s Mantovem, kterému navíc uštědřila slušný příděl. Hvězdou utkání byl se čtyřmi přesnými střelami Martin Plojhar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Od první minuty bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Po úvodní čtvrt hodině bylo prakticky rozhodnuto. Postaral se o to skvělý Martin Plojhar, který z postu záložníka dokázal skórovat v 1., 9, a 14. minutě. Na všechny tři branky mu asistoval Radek Tyml, který je na jaře opravdu nezastavitelný. Na nepříznivý vývoj utkání zareagoval trenér Baníku Housar změnami v rozestavení. Hrubý se vrátil na tradiční místo stopera a Jež se z místa krajního obránce posunul více dopředu. Tato změna do té doby nesoustředěný celek Mantova probudila, ale přesto nevedla k žádným větším šancím.Tříbrankový rozdíl platil i o poločasové přestávce.

 

 

Začátek druhé půle připomínal úvod té první, tedy opět nápor Seče. V 50. minutě vyrazil Tymlovu střelu brankář Chomin pouze k nohám útočníka Tomáše Berky, pro kterého nebyl problém dorazit kulatý nesmysl do odkryté klece. V 54. minutě se opět připomněl Martin Plojhar sólovým únikem, který zakončil již čtvrtým gólem. Na 6:0 zvyšoval v 70. minutě Martin Krajník, opět po Tymlově akci. Po této brance se již domácí nikam nehnali a nechali Mantov hrát. To vyústilo v čestný úspěch hostů, který měl po standartní situaci na svědomí Jakub Janouškovec. Utkání tak skončilo hrozivým výsledkem 6:1 a na kapitánu Baníku Janu Hrubém bylo znát, že je z výkonu svého družstva velmi rozladěný. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Václav Hranička, sekretář Seče: "TJ Seč odehrála velmi dobré utkání s jednoznačnou převahou, hosty přehrávala ve všech činnostech, byla lepším týmem a výsledek je zcela zasloužený."

TJ Baník Mantov
Jan Hrubý, kapitán Mantova: "Zasloužená prohra, domácí byli od první minuty jasně lepší. Asi nikdo nečekal, že bychom měli odvézt 3 body ze hřiště rozjeté Seče, ale mělo by být samozřejmostí, že se outsider bude chtít o dobrý výsledek alespoň pokusit, poprat se o něj. Bohužel spousta hráčů na mě dělala dojem, že jim je jedno, jak zápas dopadne. Fyzicky na tom špatně nejsme, tím spíše je pro mě nepochopitelné, jak se dokážeme spokojit i s tak špatným výsledkem. Co se týče morálky a vůle, máme hodně na čem pracovat."



Sestavy


TJ Seč
I. Masec [-] - V. Pergl [-] , J. Calta [-] , R. Černovský [-] , R. Vlk [-] - R. Tyml [-] , J. Bradáč [-] (88. R. Haschberger [-] ) , M. Plojhar [-] , M. Krajník [-] - V. Bouda [-] , T. Berka [-] (68. L. Prokopec [-] )

TJ Baník Mantov
R. Khomyn [-] - K. Kadlec [-] , J. Heřman [-] , T. Korba [-] , P. Jež [-] (77. T. Rehák [-] ) - J. Machač [-] , J. Dráždil [-] , M. Janeček [-] (46. A. Ulč [-] ) , J. Hrubý [-] - J. Janouškovec [-] , M. Šimandl [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.