Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko přivítalo Pustověty deseti góly


Branky


9. J. Urban , 17. J. Urban , 21. P. Šnídl (p.) , 29. J. Urban , 30. P. Šnídl , 38. P. Šnídl , 53. T. Heger , 56. P. Šnídl , 63. P. Šnídl , 67. L. Majba - 2. R. Truksa
20

Nováčkem v nejvyšší rakovnické okresní soutěži jsou Pustověty, které v rámci prvního kola čekal velmi nepříjemný soupeř. Městečko posílilo a bude hlavním aspirantem na postup. Kdo zavítal do Ohnivec arény, rozhodně se nenudil!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla sedm branek

Ačkoliv měly před sebou Pustověty těžkou práci, tak začaly výborně. Hned ve 2. min. z levé strany dostal míč do vápna Truksa a prosadil se - 0:1. Srovnáno byla ale po pár minutách, kdy Zelenka nahrál míč Urbanovi a ten vymetl šibenici - 1:1. O chvíli později se trefil tentýž hráč a Ohnivci šli do vedení - 2:1. Ve 21. min. prokázal svou rychlost Mezei, nová posila domácího celku a byla z toho penalta. K té se postavil Šnídl a nemýlil se - 3:1.

 

Do konce poločasu se trefil jednou Urban a dvakrát Šnídl. Jakoby se tito dva hráči předháněli, kdo bude mít po skončení utkání více branek - 6:1. Do poločasu se tak šlo za jasného vedení favorita zápasu, byť utkání začalo lépe pro hosty.

Ohnivci už jen navyšovali

Městečko ve svém tlaku pokračovalo i nadále. V 53. min. se blýskl individuální akcí Heger a levačkou navýšil - 7:1. Po něm si připsal dva zásahy Šnídl a prosadila se i nová posila v dresu domácího celku, a to Majba, který byl posledním střelcem na listině střelců - 10:1. I přesto, že do konce zbývalo ještě něco kolem dvaceti minut a i Pustověty mohly přidat alespoň jeden gól, ale nestalo se, tak odjíždějí na úvod soutěže s velkým debaklem.

 

V dresu Městečka se představily i další posily, a tak je kádr oproti minulé sezoně dosti široký. Za Pustověty z nových tváří odehrál druhý poločas Beneš st., jinak v kádru nedošlo k žádné výraznější proměně.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "Dobře jsme kombinovali, padalo nám to tam. Pravdou je, že ke gólům nám pomáhaly i soupeřovy chyby v defenzivě a my jich dokázali využívat. Na začátek je to dobrá výhra, ale přijdou určitě těžší zápasy."




Sestavy


SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - T. Heger [-] (81. J. Jůna [-] ) - P. Mezei [-] , V. Zelenka [-] (75. [-] ) , V. Zuska [-] , J. Urban [-] , M. Karnafel [-] (45. O. Kolísek [-] ) , J. Vician [-] (57. J. Kučera [-] ) , L. Majba [-] , J. Křikava [-] (63. V. Prokop [-] ) , P. Šnídl [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Sharankevych [-] , P. Hovorka [-] , M. Elmerich [-] , M. Sýkora [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] (85. J. Krejčí [-] ) , V. Bičovský [-] (46. M. Beneš [-] ) , P. Matějovský [-]

ŽK: 19. M. Karnafel , 75. O. Kolísek - 10. P. Hovorka , 22. P. Matějovský , 39. J. Bauer .
Hráči zápasu: J. Urban , P. Šnídl , L. Majba , P. Mezei .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - GEBHART Aleš (N), KAMENÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Martin Štiller
Tip experta: výhra domácích

Nováček domácí nepotrápí.

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích