Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vybrakované Kolešovice dostaly bůra od Olešné


20

Kolešovice se potýkají s odchodem hned několika opor. K tomu přičteme zraněné hráče a výsledek není vůbec lichotivý. Bohužel tento problém potrvá minimálně celý podzim. Olešná v prvním zápase měla snadnou úlohu, kterou potvrdila vítězstvím a dá se říci, že tento výsledek byl pro domácí ještě milosrdný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení mohlo být daleko větší

Úvod zápasu nabídl šanci domácích, ale zaváhání v rozehrávce hostí nebylo potrestáno. Od té chvíli mohl brankář Fiedler sundat rukavice, protože další práci už neměl. Během prvního poločas bylo k vidění několik obrovských šancí Olešné, kdy kolešovičtí fotbalisté vykopávali míč z brankové čáry a byli pod neustálým tlakem. Spousty závarů ve vápně a podobné momenty přežívali půl hodiny.

 

Ve 31. min. už se síť za Hrubým rozvlnila, to když R. Polášek skóroval z přímého kopu - 0:1. Do kabiny se šlo za dvoubrankového vedení hostí, když se prosadil ještě Černý, který dorážel z malého vápna centr z levé strany.

Nakonec "jen" 0:5

Druhá půle byla taktéž v režii Olešné. Nejprve se trefil Sejpka, který dal jasně najevo, že je o vítězi takřka rozhodnuto - 3:0. Hosté mohli jít několikrát do většího trháku, ale spálili toho opravdu mnoho. Za Hrubým zvonila např. dvakrát tyč. V 77. min. se nádhernou brankou prezentoval Křivánek, když ze střední vzdálenosti napřáhl a trefil levou šibenici - 4:0. Posledním zásahem byla střela z vápna, kterou vyslal R. Polášek - 5:0. Ke konci zápasu se domácí snažili z protiútoku vstřelit alespoň čestný gól, ale proti byl Fiedler.

 



Ohlasy k zápasu



FC Olešná
Miloslav Doležal, vedoucí týmu: "Samozřejmě jsme věděli o tom, že se tým Kolešovic potýká s odchodem několika výborných hráčů a jeli jsme si jednoznačně pro 3 body. Myslím, že konečný výsledek je pro domácí hodně milosrdný, protože od první minuty bylo na hřišti víceméně jen naše mužstvo a jen profesorský výkon a nedůraz v koncovce nás připravily o mnohem vyšší výhru."



Sestavy


Český Lev Kolešovice
P. Hrubý [-] - T. Prais [-] , P. Němec [-] , P. Barthel [-] (57. D. Mareš [-] ) , J. Polánek [-] , L. Suchánek [-] , K. Lavička [-] , A. Jelen [-] , J. Kovář [-] , T. Luksch [-] , M. Holeček [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] - J. Procházka [-] , F. Blecha [-] , R. Polášek [-] , T. Vodrážka [-] , K. Ivančík [-] (65. M. Sládek [-] ) , M. Křivánek [-] , T. Sejpka [-] , M. Vodrážka [-] , J. Černý [-] , Z. Křováček [-] (59. P. Ivanov [-] )

ŽK: 30. J. Kovář , 38. P. Hrubý , 42. P. Barthel - 38. F. Blecha , 42. J. Procházka .
Hráči zápasu: M. Křivánek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - KOZLER Tomáš (N), HELEBRANT Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Martin Štiller
Tip experta: výhra hostů

Z Kolešovic spousta kluků odešla a Olešná má velmi silný tým. Jasná výhra hostů.

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů