Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 13:30

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Úspěšný vstup Lubné do soutěže, B-tým Zavidova obdržel bůra


Branky


21

Nováček okresního přeboru Baník Lubná přivítal na svém hřišti v prvním kole borce ze zavidovského béčka. Po nepříliš jistém prvním poločase z obou stran odcházeli do kabin Zavidovští s jednogólovým náskokem. Domácí se ale soupeře nezalekli a potvrdili svoji formu z přípravných a pohárových zápasů a s velkým odhodláním otočili vývoj zápasu ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tohle na hřiště opravdu nepatří!

Vstup do zápasu byl od obou mužstev opatrný a hrálo se především na středu hřiště. Domácí se pokoušeli o nákopy za obranu na rychlého Trejbala, ale stoper Beneš většinu takových míčů s přehledem likvidoval. Na opačné straně zase létaly vysoké míče na Čecha ml., který sice míč udržel, ale domácí obránce Kollár mu nedával na hřišti moc prostoru.

 

Ve 24. min. bohužel došlo k velice nefotbalovému momentu, kdy byl domácí Henzély faulován Benešem těsně před velkým vápnem. Po zákroku údajně častoval faulujícího obránce urážkou, ten ho za to s nápřahem udeřil do obličeje tak, že Henzély začal krvácet z nosu. Po incidentu oba uviděli červenou kartu a dál se hrálo v deseti.

 

Po pár minutách hry se do velké šance dostal Trejbal, kterému předložil před prázdnou branku nabídku Eck, který nastoupil poprvé v dresu Baníku. Trejbal se jasné šance zalekl a zakončoval vysoko nad. Ve 42. min. tento gól Lubenským chyběl, když se na druhé straně kolem obránců otočil Čech ml. a pěknou střelou kolem brankáře otevřel skóre o zadní tyč – 0:1.

Trejbal zazářil hattrickem

Ve druhém poločase domácí nesložili zbraně, ale naopak se vrhli do zápasu s mnohem větší energií. Stav srovnal hned v 58. min. Trejbal, který dostal od Štíchy přesný pas za beky a řítil se sám na Štillera. Ten sice vyběhl na úroveň penalty, ale Trejbal ho obešel a zakončil do prázdné branky – 1:1. Čtyři minuty nato poslal opět Trejbal Baník do vedení krásnou akcí, když z pravé strany překonal obránce a z bezprostřední blízkosti obhodil Štillera šajtlí na přední tyč – 2:1.

 

Když se domácí dostali do vedení, začali kontrolovat hru, obrana měla více času na rozehru a hosté se dopředu nedostávali. I tak se jim ale povedlo v 70. min. srovnat, když Čech ml. zachytil špatnou rozehru autu od Němce na Herinka a vrátil Zavidov do hry střelou do odkryté branky – 2:2. Ztráta vedení Baníkovce nijak nerozhodila a dál se prezentovali aktivní hrou dopředu. V 76. min. domácí vybojovali rohový kop. K tomu se postavil Vopat a přesným centrem našel nabíhajícího Kollára, který neomylně poslal prudkou hlavičku za záda Štillera – 3:2.

 

Další navýšení skóre na sebe nenchalo dlouho čekat. Akce začala prudkým přízemním centrem z pravé strany, do kterého nabíhal Suchý. Prudký balon ale pouze tečoval a nechal ho projít za sebe na zadní tyč, kde dobíhal z druhé vlny Štícha, který z velkého úhlu levou nohou poslal Baník do dvoubrankového vedení – 4:2. Domácí zápas v pohodě dohrávali a kontrolovali hru. V 87. min. se završením hattricku blýsknul opět Trejbal, který individuálně pronikl z levé strany do vápna, těsně před brankou položil brankáře a zasadil Zavidovu poslední ránu – 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Adam Trejbal, útočník: "První půlka nic moc, to byl Zavidov lepší. Ve druhém poločase jsme to ale otočili a zaslouženě vyhráli. Určitě skvělý vstup do soutěže a můj hattrick, no. Třikrát to tam padlo, Čechýno se trefil jenom dvakrát, tak mám alespoň připravený argument, kdo je z nás dvou lepší (smích)."

FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, brankář: "První půli jsme byly lepším týmem a domácí jsme nepouštěli do žádné velké šance. Druhá půle byla v režii domácích, kteří nás přehráli. Zápas jsme nezvládli, protože jsme přišli o oba dva stopera. Nejdřív dostal červenou Láďa Beneš a po půli musel ze hřiště dolů Lukáš Plincner. To bohužel výrazně ovlivnilo naší hru a rozhodlo i zápas. Lubné gratuluji k vítězství a my se teď musíme připravit na zápas proti Pustovětům."



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - L. Klik [-] (46. P. Suchý [-] ) , L. Brabec [-] , P. Kollár [-] , M. Němec [-] - P. Volf [-] (60. M. Bok [-] ) , D. Vopat [-] , M. Štícha [-] , R. Henzély [-] - A. Trejbal [-] (87. P. Košťál [-] ) , V. Eck [-] -

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - J. Knor [-] , B. Lukáč [-] , V. Beneš [-] , D. Denk [-] , P. Čech st. [-] , M. Skoupý [-] , L. Plincner [-] (46. F. Šantora [-] ) , P. Čech ml. [-] , L. Kříž [-] , M. Zuda [-]

ŽK: 65. M. Němec - 15. L. Plincner , 30. P. Čech st. , 87. B. Lukáč , 87. M. Zuda . ČK: 24. R. Henzély - 24. V. Beneš .
Hráči zápasu: A. Trejbal - P. Čech ml. .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BENEŠ Adam - BENEŠ Jan, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Martin Štiller
Tip experta: remíza

Lubná bude letos černým koněm soutěže. Mají silný, mladý tým, se skvělým trenérem v čele. Do žádného zápasu nejdeme jako poražení, takže do Lubné jedeme pro body. Ale aby to bylo fér, tipuji remizu.

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích