1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seč ve druhé půli otočila utkání v Chlumu


Branky


0

Derby mezi čtvrtým Chlumem a pátou Sečí přineslo atraktivní a bojovné utkání, které se navíc hrálo před početnou diváckou kulisou. První poločas vyzněl lépe pro domácí, ale v tom druhém dokázali hosté zásluhou kapitána Černovského a dalšího záložníka Boudy otočit stav a zvítězit 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

První půlhodina sedla lépe Chlumu, jehož hráči měli míč častěji v držení, ale k mnoho šancím to nevedlo, neboť se bojovalo především ve středu hřiště. Seč se hlavně bránila a na útok neměla ani pomyšlení. Plánovala útočit po stranách, ale to se ne a ne podařit. První šanci měli domácí po střele ze střední vzdálenosti, kterou však Masec dokázal reflexivně vyrazit na rohový kop. Skóre nezměnila ani Caltova střela z přímého kopu, na kterou sice brankář Seče nedosádl, ale zachránilo ho břevno. Ze své převahy však domácí přeci jenom branku vytěžili. Ve 30. minutě našel Šlajsův centr hlavu Tomáše Červenky, který dokázal usměrnit míč do branky. Seč se po tomto okamžiku velmi zlobila na rozhodčího a poukazovala na Červenkův faul, ze kterého si Masec odnesl krvavý šrám na obočí. Nicméně branka platila a do šaten se tak šlo za stavu 1:0.

 

 

Do druhé půle provedl hostující trenér Plojhar změny v sestavě i rozestavení. Berku nahradil Kurakh, který se postavil do záložní řady a na hrot se vysunul červený hříšník z minulého kola Radek Tyml. K vidění byla vyrovnanější hra než v prvním dějství a hlavně góly Seče. Nejprve se z přímého kopu nechytatelnou střelou k tyči prosadil Radek Černovský a o další dvě minuty později skóroval i Václav Bouda, který zužitkoval rohový kop. Chlum tohoto krátkého výpadku musel litovat, obrana byla velmi nedůrazná. Domácí zkusili ještě vyrovnat, ale Vacek trefil pouze břevno a Šašek v samostatném úniku branku přestřelil úplně. Smolný moment nastal o chvíli později, kdy se zranil domácí hráč, a jelikož nebyl na střídačce už nikdo jiný, museli chlumští dohrávat pouze v deseti lidech. Toho Seč využila a zbytek utkání si pohlídala. Rozdíl mohl být ještě výraznější, ale Tyml ani jeden ze svých protiútoků neproměnil. Konečný výsledek derby - 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík, záložník Chlumu: "Je velká škoda, že si ze zápasu neodnášíme žádné body, přestože jsme měli více šancí. Bohužel jsme si dnes zápas prohráli právě neproměňováním šancí a nedůraznostmi v obraně."

TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "První poločas byl pro soupeře. V tom druhém jsem pozměnil taktiku, což se vyplatilo a vedlo to k tomu, že jsme na konci měli utkání pod kontrolou. Dva góly jsou toho důkazem."



Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - V. Calta [-] , L. Hajšman [-] , Z. Švec [-] , M. Šlajs [-] - M. Wagner [-] , P. Bořík [-] , S. Parák [-] , T. Červenka [-] - S. Eret [-] (72. J. Vacek [-] ) , R. Šašek [-]

TJ Seč
I. Masec [-] - M. Lukáč [-] , R. Vlk [-] (66. L. Prokopec [-] ) , I. Salcop [-] , V. Pergl [-] - R. Tyml [-] , M. Krajník [-] , R. Černovský [-] , V. Bouda [-] - T. Berka [-] (46. V. Kurakh [-] ) , J. Bradáč [-]

ŽK: 30. J. Bradáč .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.