Volary přijely jen s deseti hráči a prohrály


Branky


11

První mistrovský zápas nově vytvořené rezervy Blaníku domácím vyšel, i když soupeř jim to hodně umožnil-přijel pouze v 10 lidech a nestačil odolávat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 7.min.to bylo 2:0 a domácí polevili a vyzkoušeli všechny hráče na různých postech a občas to drhlo-přesto nastříleli 7 branek a mnoho šancí nedali.Úspěšný vstup do sezony byl jako cíl splněn a další zápasy ukáží skutečnou sílu mužstva.Diváci v Mexiku byli hodně zvědaví na vstup "Benfiky"do OP a přišlo se jich podívat 54.

Autor: Miroslav Mottl



Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠUPÍK Miroslav - BRABEC Lukáš (N), NEUMANN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 8. 2018 20:04
Hodnocení zápasu
14. 8. 2018 22:54
Hodnocení zápasu
14. 8. 2018 16:38
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Ve Volarech vždy byly výborný hráči a to hlavně fotbalovým srdcem a bojovností. V tomto zápase jim věřím že přivezou tři body

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí rezerva může být i posílena o hráče prvního týmu, neboť tomu začne soutěž o týden později. Volarským zde nedávám žádnou šanci.