Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václav Martinovský hattrickem sestřelil Líšinou


0

I přes nepříznivý poločasový výsledek dokázali domácí ve druhé půli otočit stav a Líšinou porazili 3:1. Hvězdou utkání a následně nejlepším hráčem kola se stal záložník Václav Martinovský, který zaznamenal všechny tři góly svého celku. Seč tak zakončila velmi zdařilé jaro výhrou a umístila se na čtvrté příčce. To Líšiné se druhá polovina sezóny nepovedla, výsledkem je poslední místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seč byla od začátku utkání lepším týmem a zatlačila hostující Líšinou na její polovinu. K žádnému gólu to však nevedlo. Všechny střelecké pokusy dokázala obětavá obrana zblokovat, nebo střely letěly dokonce mimo tři tyče. V 17. minutě se dokázali hosté z ojedinělého protiútoku dostat do vedení. Tomáš Behenský se představil nááádhernou střelou, která vymetla pavučinky v právém horním rohu Masecovy klece. Takový výsledek se domácím pochopitelně nelíbil, ale i přes veliké množství šancí, nedokázali ho do přestávky zvrátit.

 

Do druhého poločasu nastoupili domácí s ještě větším odhodláním a zlepšeným pohybem. Výsledkem bylo vyrovnání, o které se křížnou střelou postaral Václav Martinovský. Ani po vyrovnání se obraz hry příliš nezměnil. Seč tlačila, Líšiná se bránila a hrozila z brejků. Kvůli neúnosnému horku musel sudí několikrát přerušit zápas, aby se mohli aktéři osvěžit a načerpat síly. Těch, jak se později ukázalo, měli více mladíci ze Seče. V 64. a 77. minutě se opět prosadil záložník Václav Martinovský, který tak poslal svůj tým do pohodlného vedení. Za tohoto stavu se utkání také dohrálo, přestože šancí na navýšení měli domácí požehnaně.



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Václav Hranička, sekretář Seče: Zasloužené vítězství, i když bylo těžce vybojované. Od začátku jsme byli lepším týmem. Škoda neproměněných šancí, vítězství mohlo být výraznější.

TJ Sokol Líšina
TJ Sokol Líšiná: S klubem TJ Sokol Líšiná se nám nepodařilo spojit. Omluvte proto, prosím, snížený počet informací ohledně tohoto utkání. Děkuji.



Sestavy


TJ Seč
I. Masec [-] - V. Vraný [-] , J. Calta [-] , I. Salcop [-] , M. Lukáč [-] - V. Bouda [-] (14. M. Krajník [-] ) , V. Martinovský [-] , R. Haschberger [-] (59. L. Prokopec [-] ) , J. Bradáč [-] - R. Tyml [-] , R. Černovský [-]

TJ Sokol Líšina
T. Behenský [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.