3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké sportovní gesto udělal brankář Nové Vsi, poté byl vyloučen. Vyhrocené Podkleťské derby dopadlo lépe pro Křemži


Branky


12. K. Rolník , 24. J. Fučík , 80. J. Kouba - 20. J. Postl , 88. O. Švarc
15

Nová Ves zrušila B-tým, jelikož A-tým neudržel 1.B třídu a sestoupil do okresního přeboru. A hned na úvod sezony se hrálo vyhrocené „Podkleťské derby“ mezi Křemží a Novou Vsí. V zápase totiž padlo hned 10 žlutých karet a jedna červená!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v první půli

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří byli častěji u balonu. Z jejich vysokého držení míče vyplynula branka. Ve dvanácté minutě se dostal Kamil Rolník přihrávku mezi obranu Nové Vsi a střelou k tyči otevřel skóre – 1:0. Inkasovaná branka Novou Ves probudil a ta brzy vyrovnala. Ve dvacáté minutě si Jan Postl skvěle zpracoval centrovaný balón, vystřelil a překonal Končoka poprvé – 1:1. Vyrovnaný stav ale vydržel pouhé čtyři minuty, protože Křemži vrátil vedení zpět Jan Fučík, který si naběhl mezi obránce a propálil padajícího gólmana Nové Vsi – 2:1. Tato branka přinesla s sebou jednu kuriozitu, protože míč letící k tyči proletěl sítí ven z brány. Rozhodčí gól nejprve uznat nechtěl, ale brankář Nové Vsi udělal velké sportovní gesto, když branku přiznal. Zbývající minuty první půle nabídly už jen ojedinělé šance, které však brankou neskončily. Do kabin šli tedy veselejší domácí.

Začalo pršet a přiostřilo se

Do druhé půle hráči nastoupili už za trvalého deště a povětrnostní podmínky tak fotbalu příliš nepřály. Míč byl kluzký a možná i díky tomu bylo k vidění i více faulů, za něž rozhodčí Petroušek rozdal celkem deset žlutých karet. V 60. minutě pak padla i karta červené barvy za to, že hostující brankář chytil míč mimo vápno, když se ho snažil Snížek přelobovat. Křemži hrálo vyloučení hostující hráče do karet, a tak se tlačila více do brány. Z navyšujícího tlaku přišla třetí branka v síti Nové Vsi. V 80. minutě si vzal míč na lajně Jiří Kouba, namířil si to přímo do vápna, odkud vystřelil a zvýšil na 3:1. Křemežští se tímto výsledkem uklidnili a už nebyli tak aktivní. Za jejich přístup byli potrestáni brankou z 88. minuty, kdy Troup špatně odhlavičkoval balón, který našel hostujícího hráče na vápně, jenž poslal míč do chumlu hráčů před bránou a po několika odrazech se nejlépe zorientoval Ondřej Švarc a bylo sníženou na konečných 3:2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: Do zápasu jsme vstupovali zodpovědně a nechtěli jsme Novou Ves podceňovat už jen z důvodu, že spadla z 1.B třídy. Sami jsme bojovali se sestavou, kdy nám přes letní pauzu odešli hráči z Chvalšin. Naštěstí se podařilo tým zcelit a odehrát solidní zápas. Myslím, že se diváci nenudili.

FK Nová Ves - Brloh
Václav Loucký, hráč: Zápas se pro nás nevyvíjel dobře již od prvního gólu, od té doby jsme museli pořád dotahovat skóre. Naší ofenzívě se vůbec nedařilo a od toho se odvíjely i další chyby a góly. Utkání ovlivnila též červená karta a bohužel také pochybné výroky pana rozhodčího. Zápas musíme napravit v příštím kole na domácí půdě.



Sestavy


Sokol Křemže
M. Končok [-] - M. Vosika [-] , K. Rolník [-] , J. Troup [-] , P. Snížek [-] , J. Fučík [-] , M. Novotný [-] , P. Rienessl [-] , P. Gondek [-] , T. Matějka [-] , G. Filip [-]

FK Nová Ves - Brloh
P. Vosejpka [-] - R. Klein [-] , O. Švarc [-] , J. Anderle ml. [-] , P. Cába [-] , J. Šusta [-] , N. Frühbauer [-] - L. Veverka [-] , J. Postl [-] , J. Pouzar [-] , T. Březina [-] -

ŽK: 16. G. Filip , 30. P. Gondek , 51. P. Snížek , 90. P. Rienessl - 32. L. Veverka , 41. M. Sekera , 47. J. Postl , 52. D. Kříž , 55. M. Jamrich , 76. J. Pouzar . ČK: 60. P. Vosejpka .
Hráči zápasu: J. Kouba .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Petroušek Antonín - VORÁČEK Patrik (N), STRÁSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Křemže doma umí, já se o tom přesvědčil několikrát. No a s Kaprem je to dle mého bez debat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích