2:6
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 15:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodové Plané povedený úvod nepomohl, nováček z Uněšova si pak s chutí zastřílel


Branky


5. P. Chval , 22. P. Chval - 23. M. Lakó , 26. M. Lakó , 43. P. Eger , 56. M. Hlous , 80. E. Eger , 83. J. Šebek
18

Když ve 22. minutě zvyšoval kanonýr Chval svým druhým gólem v utkání na 2:0 pro Chodovou Planou, tak by na nováčka z Uněšova asi nikdo nevsadil ani korunu. Hosté však během tří minut srovnali zásahy Laka a pak už na hřišti dominovali. Utkání tak skončilo vysokou výhrou Slavie 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neudrželi dvougólový náskok, do šaten už šel s vedením Uněšov

Chodová Planá přivítala nováčka z Uněšova a do utkání vstoupila velmi sebevědomě. Domácí začali útočně a důraznou hrou nutili zaskočeného soupeře k chybám. Fotbalisté Chodovky dokázali potrestat dvě z nich a ve 22. minutě vedli po zásazích Pavla Chvala 2:0. Jejich náskok přitom mohl být v té době už i vyšší. Hned minutu po druhém Chvalově zásahu se však prosadil Martin Lakó a stejný hráč pak za další tři minuty dokonce srovnal stav. Toho Slavii obrovsky nakoplo a naopak domácí hodně srazilo. Hosté tak začali na hřišti dominovat a ve 43. minutě dokonal obrat kapitán Patrik Eger.

Ve druhé půli se už trefovali jen Uněšovští

Chuť a aktivita vydržely Slavii i po změně stran. V 56. minutě zvýšil už na 2:4 Martin Hlous a další příležitosti hostů ještě pochytal brankář Petrželka. Na pátý gól hostů se tak čekalo do 80. minuty, kdy se prosadil Erik Eger. Skóre utkání na 2:6 pak uzavřel Jan Šebek. Hráči Uněšova po utkání oslavili. Fotbalisté Uněšova se pak mohli po závěrečném hvizdu podělit o radost z vítězství a výkonu i se svými fanoušky, kteří do Chodové Plané přijeli v hojném počtu.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavia Úněšov
Jakub Křehlík (hrající trenér): V úvodu nás domácí, a hlavně trojice Chval, Hanko a Soukup, zaskočili svým důrazem, na který jsme nebyli z okresního přeboru zvyklí a díky tomu a po našich chybách, kterých jsme nadělili opravdu dost, se dostali do vedení 2:0. Díky Martinovi Lakóvi, který vstřelil dva góly, jsme se ale rychle vrátili do zápasu a po zásahu Patrika Egera už bylo jen otázkou, kolik gólu vstřelíme. Nakonec jich bylo šest a domácí ještě mohou poděkovat gólmanovi, že jich nebylo víc. Druhý poločas jsme si my i naši fanoušci, kterých přijelo fakt hodně, užívali a teď už je jen na nás, abychom to potvrdili i v domácím zápase proti Tatranu Chodov a zopakovali ten výkon, který jsme předvedli v Chodové Plané.



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - M. Mikulík [-] , D. Hanko [-] , M. Šmolík [-] , V. Benedikt [-] (61. V. Brož [-] ) , P. Chval [-] , B. Soukup [-] , T. Sykal [-] , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] , J. Plecitý [-]

TJ Slavia Úněšov
- J. Vacín [-] , M. Lakó [-] , M. Meszáros [-] , J. Mižár [-] , J. Křehlík [-] , J. Šebek [-] (85. F. Kovařík [-] ) , K. Janda [-] (62. Š. Toráč [-] ) , P. Eger [-] , E. Eger [-] , Z. Hlous [-] , M. Hlous [-]

ŽK: 51. M. Mikulík , 53. B. Soukup - 78. J. Šebek , 79. M. Hlous , 90. P. Eger .
Hráči zápasu: P. Chval - M. Lakó , P. Eger .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - HÁLEK Pavol, LIGAČ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hosté vstup do soutěže Chodovce znepříjemni remízou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích