M. Holar 55.
1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá rozhodla duel na hřišti nováčka třemi góly v prvním poločase


Branky


55. M. Holar - 18. P. Jarina , 34. P. Jarina , 44. M. Šinál , 62. M. Bořil
18

Favorizovaná Bělá byla nad síly nováčka 1.B třídy sk. A z Chodova. Domácí Tatran tak vstoupil do soutěže porážkou 1:4. Už po prvním poločase se odcházelo do šaten za stavu 0:3 a bylo prakticky rozhodnuto. Domácí ještě snížili, ale brzy inkasovali počtvrté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nováčka načal svými góly Jarina

Bělá začala zápas aktivně. Hned v úvodu dostal míč za obranu Bořil, který svůj únik zakončil střelou vedle. V 18. minutě se už hosté dočkali. Pavel Jarina byl u hranice velkého vápna faulován a sám z přímého kopu zamířil naprosto přesně. Také druhý gól hosté vstřelili po standardní situaci a opět ho zaznamenal Pavel Jarina. Nepříliš vysoký fotbalista si naskočil na centr Šinála a hlavou balón usměrnil na vzdálenější tyč – 0:2. Krátce před přestávkou se Bělá prosadila ještě jednou. Brejk po pravé straně vedl Frank, který předal míč Jarinovi. Ten uličkou vysunul Martina Šinála, jenž poslal balón podél vybíhajícího Kupilíka do sítě.

Bělá si už výhru pohlídala, Malý ještě nedal penaltu

Úvod druhé půle přeci jen přinesl zvýšenou aktivitu Chodova. Nejprve zachraňovali na poslední chvíli vypíchnutím míče na malém vápně hostující obránci. Poté už musel Luboš Černý faulovat a nařízenou penaltu proměnil Martin Holar - 1:3. Chvíli na to zahrávali pokutový kop po faulu na Bořila také hosté, ale Malý z puntíku přestřelil. V 62. minutě se ovšem tým Bělé prosadil ze hry, když Jarina sklepl míč na Franka, jehož střelu brankář vyrazil jen před dobíhajícího Miroslava Bořila a bylo to 1:4. Bělá ještě musela řešit nepříjemnost, když po zranění jednoho z hráčů v době, kdy již využila obě možnosti střídání, dohrávala zhruba poslední čtvrthodinu o deseti. Domácí se tak ještě pokusili korigovat stav, ale hostující obrana v čele s dobře chytajícím Tomášem Jarinou jim snížení nepovolila.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Soupeř byl pro nás trochu neznámá, postoupili do soutěže jako druhý tým z okresního přeboru. Každopádně jsme do toho šli s tím, že chceme rozhodnout hned na začátku. Domácí sázeli především na nakopávané balóny na hrotové útočníky. Mezihra jim scházela a za celý zápas si moc šancí nevytvořili.



Sestavy


TJ Tatran Chodov
J. Kupilík [-] - D. Mai [-] (75. T. Václavovic [-] ) , T. Hruška [-] , J. Chmelík [-] , P. Holar [-] , D. Lorenz [-] , M. Holar [-] , M. Lorenz [-] , K. Kuboušek [-] (75. T. Cuhra [-] ) , M. Holar [-] , P. Smazal [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Pustovojt [-] (65. M. Černý [-] ) , P. Jarina [-] , V. Iščenko [-] , V. Braun [-] , D. Frank [-] , M. Tomášek [-] , L. Černý [-] , J. Malý [-] (73. P. Cingroš [-] ) , M. Šinál [-] , M. Bořil [-]

ŽK: 48. P. Smazal , 56. M. Holar - 55. L. Černý , 58. M. Pustovojt , 62. M. Bořil , 88. M. Tomášek .
Hráči zápasu: P. Jarina , T. Jarina .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: JIRSA Petr - JEŽEK Petr, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ani jednoho soupeře bohužel neznám, výhoda domácí prostředí rozhodne?

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích