Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

12.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže příjemně překvapil a deklasoval rezervu Sušice


5

Souboj nováčka soutěže Mochtína B proti tradičnímu mužstvu okresního přeboru TJ Sušice B přinesl obrovské překvapení, dovolím si říct překvapení kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali aktivně.

Hosté nastoupili v poslepené sestavě a na hřišti to od začátku bylo vidět. Naopak domácí, kteří se vrátili do okresního přeboru po několika letech vletěli do utkání velmi aktivně. Výborně se na hřišti jevil útočník domácích Jaroslav Pretzelmayer, který rozjásal domácí fanoušky již v 7. minutě utkání - 1:0. Obranu hostů v zápřahu činilia jednu chybu za druhou a jednu z nich potrestal v polovině prvního poločasu Stanislav Strejc - 2:0. Kdo si myslel, že druhý gól hosty probudí, byl na velkém omylu. Skvělý první poločas v nové sezoně zakončili domácí třetí brankou, kterou vstřelil 5 minut před koncem opět Jaroslav Pretzelmayer - 3:0.

Pretzelmayer při chuti!

Hosté, kteří se chtěli ve druhé půli určitě prezentovat jiným fotbalem nastoupili hodně aktivně, ale branku na 3:1 ne a ne vstřelit. O dost přesnější byli domácí, kteří v 55. minutě zásluhou Pretzelmayera zvýšili již na 4:0. Pro Pretzelmayera to byla 3. branka v utkání, ale útočník Mochtína stále neměl dost. V 70. minutě se prosadil, zvýšil na 5:0 a s hosty to vypadalo skutečně hrozivě. Ještě hůř to vypadalo s rezervou Sušice o tři minuty později, když branku na 6:0 vstřelil ,,kdo jiný". (Jaroslav Pretzelmayer). Závěrečnou ránu do vazů přidal hostům Ondřej Sukovatý, který poslal sušickým na cestu sedmou branku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín B
Karel Šot: Náš"B" tým je staronovým účastníkem Okresního přeboru a tak trochu s obavami se čekalo, jak se mu podaří vstup do této nejvyšší okresní soutěže. Nakonec vše dobře dopadlo, naše záloha svého soupeře (stálého účastníka OP) jasně přehrávala, střelecky se navíc blísknul náš útočník Jaroslav Pretzelmayer, autor pěti branek !

TJ Sušice B
Lukáš Blažek: Do zápasu jsme šli s cílem pokusit se soupeře přehrát kombinačním fotbalem, ale dle mého jsme soupeři nabídli až moc šancí, které nekompromisně trestali.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín B
P. Kodeš [-] - O. Sukovatý [-] , J. Pretzelmayer [-] (77. J. Pavlík [-] ) , L. Kašpar [-] , J. Šafránek [-] , J. Podráský [-] , Z. Novák [-] (81. V. Bouzek [-] ) , J. Křivánek [-] (67. R. Troch [-] ) , T. Vlk [-] , S. Strejc [-] , P. Lorenc [-]

TJ Sušice B
D. Konečný [-] - C. Frasila [-] (46. F. Vítovec [-] ) , L. Blažek [-] , M. Kulhánek [-] (64. V. Kojzar [-] ) , R. Mottl [-] , P. Kratejl [-] , D. Klaus [-] (18. J. Novák [-] ) , V. Klíma [-] , J. Dryk [-] , A. Maciu [-] , Z. Koryťák [-]

ŽK: 52. J. Křivánek - 19. Z. Koryťák , 25. R. Mottl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sedlmaier Miroslav - ŠAFRÁNEK Jan (N), DOLLANSKÝ Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra hostů

Bitva dvou rezerv má dle mého jasného favorita, kterým jsou hosté. Ti budou chtít vkročit do nové sezony vítězně, protože každý bod na začátku sezóny bude pro ně v průběhu sezony znamenat skutečně dost. Rezervu TJ Sušice totiž nečeká vůbec lehká sezona.

Tip: 0 - 4

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích