1:2
(1:1)
45. V. Kaše
50. A. Fabián (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Stoda porazil Spálené Poříčí


Branky


23. V. Novotný - 45. V. Kaše , 50. A. Fabián (p.)
8

V 1. kole přivítali hráči Spáleného Poříčí nováčky ze Stoda, jimž se premiéra povedla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance hned od začátku

Úvodní útočná smršť byla zahájena v 5. minutě, když O. Homolka parádně připravil gólovou šanci pro T. Tofla. Skvělý centr středního záložníka však pravý záložník poslal z voleje ve vynikající pozici z osmi metrů úplně mimo. Z protiútoku se po jedovaté, jen o milimetry nepřesné ráně T. Makrlík pouze ohlédl. V 11. minutě T. Makrlík hbitě zneškodnil stoprocentní sólo útočníka hostů a vzápětí se stejným způsobem blýskl i gólman Stodu proti identické šanci J. Tupého, jehož do samostatného nájezdu uvolnil ideální kolmicí V. Novotný. Ve 14. minutě se Stod v pokutovém území krásně prokombinoval do další tutovky, ale T. Makrlík zazářil hbitě pravou nohou. Totálně ofenzivní dvacetiminutovku ukončily dlouhé autové vhazování M. Davídka, vyhraný hlavičkový souboj J. Tupého, obrovské zmatky na hranici malého čtverce hostů a jednoduchá koncovka Vojtěcha Novotného zblízka – 1 : 0. Ve 42. minutě nevyužili hosté velice výhodný nepřímý volný kop uvnitř naší šestnáctky a my trestuhodně z protiútoku ještě výhodnější brejk čtyř proti jednomu. Ve 45. minutě jsme pak předchozí situace litovali ještě více. Úchvatné sólo hráče hostů Václava Kašeho téměř z poloviny hrací plochy nezastavil ani jediný náš bránící hráč – 1 : 1. První poločas tedy skončil vyrovnaně 1:1

Stod byl lepší

Zatímco domácí si v druhé půli moc nevytvářeli, hosté toho využili. M. Davídek zastavil ve 49. minutě protihráče ve velkém čtverci nedovoleně a pokutový kop proměnil hostující brankář Adam Fabián tvrdou pumelicí do středu branky – 1 : 2. V 55. minutě vyškrábl T. Makrlík nebezpečný pokus soupeře ze dvaceti metrů a my se nacházeli v hlubokém útlumu, ze kterého se už nevzpamatovali. V 69. minutě ohrozili Stodští „zařízení“ opět, ovšem tentokrát vlastní. Dlouhý aut M. Davídka ovšem hlavičkovali k naší smůle jen do břevna. Tento okamžik však znamenal jediné ohrožení svatyně velmi dobře hrajících hostů. To ovšem bylo z větších šancí vše, a tak utkání skončilo 1:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (Stod): "Byl to celkem vyrovnaný zápas, první poločas určitě. Potom do druhé půle jsme nastoupili drobet líp. Otočili jsme to na těch 2:1. Ke konci jsme se zase bránili, ale nebylo to, že by Poříčí mělo šance, to ne. Dá se říct, že jsme to v poklidu ubránili. Byl to takový bojovný výkon."



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
T. Makrlík [-] - M. Davídek [-] , D. Hulec [-] (50. D. Šlajs [-] ) , V. Novotný [-] , T. Tofl [-] , F. Brudna [-] , J. Kolář [-] (60. J. Pelc [-] ) , P. Karlík [-] (82. V. Janoušek [-] ) , V. Homolka [-] , O. Homolka [-] , J. Tupý [-] (45. S. Hefert [-] )

TJ Slavoj Stod
A. Fabián [-] - M. Terber [-] (46. J. Antoš [-] ) , O. Kastelic [-] (82. M. Suk [-] ) , P. Vlk [-] , D. Tesárek [-] (89. K. Vodička [-] ) , J. Hrubý [-] , J. Múčka [-] , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , V. Kaše [-] (85. D. Vondrášek [-] ) , V. Rataj [-]

ŽK: 13. M. Davídek , 57. O. Homolka , 65. V. Novotný , 66. V. Homolka , 90. F. Brudna - 8. P. Vlk , 71. J. Antoš .
Místo: Spálené Poříčí. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Stanislav Štěpán

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích