2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji nováčků KP brali všechny body domácí


Branky


16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vytěžili z tlaku vedoucí a zároveň vítěznou branku

Domácí měli od úvodních minut převahu, byli aktivnější, pohyblivější na míči a hned ve třetí minutě postupoval sám na branku Kučera, ale gólmana Švece neprostřelil. I nadále se hrálo na polovině hostů a další příležitost v samostatnému úniku měl opět Kučera, ale ani napodruhé na hostujícího brankáře nevyzrál. Ve 28. minutě postupoval nikým neatakován pro změnu Šimončič, ale domácím se koncovka nedařila. Až konečně unikl ve 33. minutě po křídle Klíma a jeho přihrávku za obranu pohotově uklidil na vedoucí branku KUČERA Petr 1:0. Ještě do přestávky byli domácí dvakrát velmi blízko skórování, ale z malého vápna ani jednou míč do branky neuklidili. Hosté v prvním poločase měli pouze dvě standardní situace, ale ty domácí bezpečně vyřešili.

Hosté se zlepšili, ale na bodový zisk to nestačilo

Po přestávce hosté přidali a nejprve hru vyrovnali a od šedesáté minuty se začalo hrát spíše před brankou domácích a Kováč svůj tým hned dvakrát podržel při zajímavých střelách ze střední vzdálenosti. S blížícím se koncem hosté začínali hru otevírat a byl to Šimončič, který postupoval v zápase již podruhé sám na brankáře, ale opět neuspěl. V 80.minutě nakonec domácí přece jenom výsledek pojistili, když unikl Jonák a našel za obranou ŠIMONČIČE Michala, který dotřetice konečně proměnil a upravil na konečných a zasloužených 2:0



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
KYLÍŠEK Petr (trenér): Těšili jsme se na první zápas v KP a zároveň z něho měli respekt. V 1. poločase jsme měli čtyři vyložené šance, ale proměnili jen jednu. Soupeř se ve druhém poločase osmělil, měl tlak, ale převážně jen po pokutové území. Závěr jsme pojistili druhým gólem a s výsledkem i výkonem jsem spokojen.

FC Slavoj Žirovnice
Pan Zeman (trenér): " V 1. poločase jsme dělali laciné chyby a byli rádi, že jsme prohrávali pouze 1:0. Ve 2. poločase sice přišlo zlepšení, měli jsme i nějaké šance, ale bohužel neproměnili. Snad se přístup k utkání na domácí půdě zlepší.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
M. Kováč [-] - J. Heres [-] , M. Anna [-] (90. A. Janda [-] ) , M. Homola [-] , P. Čermák [-] - J. Klíma [-] (63. L. Matějek [-] ) , M. Šimončič [-] , R. Durajka [-] , J. Rubák [-] (85. M. Preisner [-] ) - D. Svoboda [-] , P. Kučera [-] (56. Z. Jonák [-] )

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - A. Vaš [-] (80. M. Kořínek [-] ) , V. Hadrava [-] (54. V. Staněk [-] ) , M. Hřebecký [-] , V. Cajz [-] (69. P. Drechsler [-] ) , F. Vilímek [-] , T. Knotek [-] , D. Rozporka [-] , J. Svoboda [-] , J. Vodáček [-] , T. Hřebecký [-]

ŽK: 59. Z. Jonák - 13. V. Hadrava , 71. J. Vodáček .
Místo: Náměšť nad Oslavou. Počet diváků: 105.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích