Rapotice rozdrtily Nové Syrovice


Branky


9. Z. Mucha , 22. P. Matoušek , 47. M. Valsa , 81. M. Valsa , 84. M. Valsa - 34. T. Lang (p.)
17

Nováček soutěže z Rapotic si na úvod sezony poradil i díky hattricku Martina Valsy s Novými Syrovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení, hosté korigovali

Utkání domácí nováček soutěže z Rapotic začala aktivně a od úvodu hosty přehrával. Syrovice spoléhaly na dlouhé nákopy a brejkové situace, kterým však domácí mnohdy dopomohli svými chybami při bránění. Přesto přišlo zasloužené vedení domácích borců, kdy se po rychlé kombinaci prosadil již v 9. minutě Zdeněk Mucha - 1:0. Poměrně brzy přišla domácí druhá branka z kopačky Petra Matouška - 2:0. Poté domácí ve hře dominovali a měli další šance na navýšení skóre. Bohužel  soupeře sami dostali na koně ve 34. minutě, kdy brankář Laš zbytečně dlouho otálel s rozehrávkou, šel do kličky, která se mu nepovedla a poté musel faulovat a kopala se penalta. K té se postavil hostující střelec Tomáš Lang, který se  nemýlil a hosté dokázali snížit - 2:1. Poté měly Syrovice několik dobrých možností, ale mnohdy je nedokázaly dotáhnout až k zakončení. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí.

Valsa zkompletoval hattrick

Úvod druhé půle domácím vyšel na výbornou, když se z první akce prosadila nová letní posila Martin Valsa - 3:1.. Syrovicím toho rapotičtí ve druhé půli příliš nedovolili a když už, tak proti byl jinak jistý brankář Laš. Šancí ve druhé půli měli i domácí dostatek, ale scházela jim větší produktivita. Ve svých šancích neuspěli Petr Matoušek, ale ani Radim Stér či Radek Valsa. Na změnu skóre se čekalo až do poslední desetiminutovky, kdy se dvakrát prosadil Martin Valsa, dovršil tak hattrick a i díky němu domácí mohli oslavit zasloužené vítězství po návratu do 1.A třídy. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík, vedoucí mužstva: Utkání jsme měli od začátku pod kontrolou. Soupeře jsme přehrávali ve středu hřiště a dostali se do poměrně brzkého vedení. Poté však náš brankář vyrobil svou lehkovážností penaltu a hosté se dostali do hry. Ve druhé půli jsme však přidali brzkou třetí branku a naši hru uklidnili a kontrolovali. Hráči zaslouží pochvalu za přístup k zápasu a za snahu hrát po zemi, což se ukázalo jako hlavní důvod našeho vítězství.




Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [2.0] - M. Laš [-] , Z. Mucha [-] , M. Němec [-] (87. T. Švarc [-] ) , J. Matoušek [-] , P. Matoušek [-] (84. P. Císař [-] ) , M. Škorpík [-] (81. J. Dvořáček [-] ) , R. Stér [-] , M. Valsa [8.0] , R. Valsa [-] , P. Sobotka [-]

SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - M. Sosnar [-] , M. Svoboda [-] , J. Železný [-] (86. J. Weidenthaler [-] ) , T. Lang [-] , J. Dubský [-] (73. O. Sosnar [-] ) , J. Vlček [-] , D. Jenerál [-] (46. J. Marek [-] ) , V. Toman [-] , Z. Chalupa [-] , R. Janoušek [-]

ŽK: 63. M. Němec - 29. V. Toman , 35. J. Železný , 70. M. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Valsa , Z. Mucha .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 89.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 8. 2018 12:20
Hodnocení zápasu
17. 8. 2018 12:19
Hodnocení zápasu
12. 8. 2018 22:29
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích