Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 14:00

13.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morstein sestřelil nováčka


Branky


3

 

Výsledek 1:5 v neprospěch Březové plně neodpovídá průběhu utkání. Ukázalo se, jak je pro Nový Jáchymov důležitý Jan Morstein. Březová při šancích neuspěla, hosté z šesti pět proměnili.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová schytala trest za neproměněné šance

 

Domácím hodně chyběl brankář Košťálek, obětavě sice vypomohl obránce Dupač, ale v elitní okresní soutěži je nutnost mít kvalitně obsazený post brankáře. V 3. minutě se ocitl domácí Jiří Kadlec sám mezi penaltou a malým vápnem, jenže trefil brankáře Merhauta do nohou. Zanedlouho ještě Spousta orazítkoval břevno. V 33. minutě po dlouhém nákopu vyhrál hostující Morstein souboj a trefil se neskutečně na 0:1. Domácí mohli vyrovnat, jenže v 40. minutě Lorenc v dobré pozici neuspěl.

 

Morsteinův koncert

 

Po změně stran jakoby Březové docházela šťáva. V 54. minutě neodvrátila opakované rohové kopy a pod břevno přesně umístil míč Cimpa. Postupně pak domácí vyškolil Morstein, když vyhrál podobné tři souboje a na protější tyč zavěsil, čímž zakončil svoje gólové představení na čísle čtyři. V závěru v 87. minutě došlo k nedorozumění v hostujících zadních řadách a výsledek kosmeticky upravil střídající Milan Kadlec.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Čechie Nový Jáchymov
Petr Milfait (sekretář): "Vstup do sezóny na vyprahlé půdě nováčka jsme zvládli vítězně. Fanoušky zveme na domácí utkání s Komárovem B.":



Sestavy


SK Březová – Bzová
P. Dupač [-] - J. Hošek [-] (64. D. Cimerman [-] ) , J. Beneš [-] (76. M. Košťálek [-] ) , J. Závorka [-] (61. D. Pavlík [-] ) , L. Mička [-] , L. Rosenbaum [-] , T. Lorenc [-] , J. Kadlec [-] , P. Vyžďura [-] (86. M. Kadlec [-] ) , R. Sitta [-] , D. Spousta [-]

TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - M. Stárek [-] (46. M. Krákora [-] ) , J. Červenka [-] , V. Cimpa [-] , L. Spurný [-] - L. Patera [-] , J. Krob [-] (46. Y. Odeesho [-] ) , K. Pecha [-] - T. Frydrych [-] , J. Morstein [-] , M. Vlček [-]

ŽK: 40. J. Hošek - 12. K. Pecha , 64. M. Krákora .
Hráči zápasu: L. Spurný , J. Morstein .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KAREŠ Miroslav - PLECITÝ František, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Bežo

Expert: Jan Knotek
Tip experta: výhra hostů

Pro nováčka ze Březové je to zajímavý začátek. Favoritem je Nový Jáchymov, domácí bude sice zdobit nováčkovský elán, myslím ale, že vyhraje Čechie.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích