0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

13.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumy zlomila penalta


Branky


36. M. Voráček (p.) , 39. M. Spurný , 81. F. Švarc
3

Na derby se dostavila stovka diváků, zápas byl smolný především pro domácího gólmana Jana Kopice, který byl u penaltové zákroku a navíc zápas nedochytal, když se zranil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodly slepené góly

Broumy měly problémy se složením útočné fáze, a to se také projevilo na jejich ofenzivní aktivitě. Drozdov začal aktivně a po půlhodině hry vedl o dva góly. V 36. minutě novic v brance Broum Jan Kopic zapříčinil nešťastných zákrokem penaltu, když vrazil do soupeře rukama a Voráček nabídnutý pokutový kop proměnil. Když pak ve 39. minutě zvýšil na 2:0 pro hosty Milan Spurný, nebylo už co řešit.

 

Drozdov kontroloval hru

Broumy se nemohly dostat do tempa, Drozdovu vedení vyhovovalo. Branku Broum musel navíc opustit Jan Kopic, který špatně došlápl a nemohl utkání dochyta. Navíc v 81. minutě pečetil výhru Drozdova na 3:0 Filip Švarc. Broumy mají co řešit, protože po utkání nahlásil vedoucím družstva kromě Kopice ještě dvě další zranění - Karáskovo poraněné oko po zásahu míčem zblízka a Čermákovo pošramocenou ruku po nezvainěném pádu na zem.



Ohlasy k zápasu


TJ Broumy
Lukáš Kadeřábek (sekretář): "Absence útočníků nás trápí, Novák přestoupil a Vajs je na delší období zraněn. Rozhodovalo, jak dlouho udržíme neprůstřelnost. To se nám nepodařilo. Bez útoku se těžko hraje a za celý zápas pouhé dvě slibné příležitosti nestačí. Velkým přínosem pro tým Drozdova je příchod nového borce Adama Větrovského z Cerhovic.":




Sestavy


TJ Broumy
J. Kopic [-] (57. R. Skřivan [-] ) - J. Čermák [-] , P. Malec [-] , L. Jirásek [-] , L. Spurný [-] , D. Spousta [-] , M. Karásek [-] (48. O. Novák [-] ) , U. Suček [-] , O. Lacina [-] , M. Vlach [-] , M. Knoll [-]

TJ Drozdov
M. Bogdanov [-] - J. Pichlík [-] (88. J. Jiránek [-] ) , O. Otradovec [-] (75. J. Zelenka [-] ) , V. Vodička [-] , A. Vodička [-] (82. V. Štochl [-] ) , A. Větrovský [-] (68. F. Švarc [-] ) , M. Spurný [-] , P. Pergl [-] (86. Š. Palek [-] ) , P. Sládek [-] , M. Voráček [-] , F. Kovařík [-]

Hráči zápasu: A. Větrovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SEKERKA Pavel - JUPPA Lukáš, VEVERKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Bežo

Expert: Jan Knotek
Tip experta: výhra hostů

Jedná se také o skoroderby, Drozdov by měl být lepším týmem.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích