4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněžičtí bratři Šormové rozebrali Kovanice


Branky


8

Kněžice hned v prvním kole ukázaly, že mají v soutěži vysoké ambice a s Kovanicemi si hladce poradily. Velmi dobrým výkonem se prezentovali především bratři Šormové společně se záložníkem Sedláčkem a stoperem Živnůstkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené góly bratří Šormů vzaly hostům naděje

Hostující Kovanice měly před prvním soutěžním utkáním nové sezóny velké problémy se složením základní jedenáctky. Tento úkol se sice povedlo kouči Lukáši Koutovi splnit, dorazivší hráči však na trávníku nepředvedli žádný valný výkon.

Již od úvodního hvizdu sudího Kurky domácí fotbalisté ukazovali svou rychlost, hbitost a technické dovednosti. Jednoznačně dominovali a svého soupeře zatlačili do hluboké obrany. Kovaničtí stopeři však byli všude pozdě a domácí mohli vstřelit za první půli i 8 branek. Nakonec však dali 4, když se v polovině poločasu prosadil během pouhých 4 minut dvakrát Václav Šorm a jednou jeho bratr Pavel.

Gólový účet prvního dějství uzavřel ve 44. minutě střední záložník Radek Sedláček, který tak jen podtrhl svůj skvělý výkon hodný nositele kapitánské pásky.

Druhá půle branky nepřinesla

O poločasové přestáce nesáhl ani jeden z trenérů po možnosti střídání, přesto se obraz hry změnil. Domácí se příliš nehnali do útoku a hráli spíše kombinačně na polovině hřiště, jako by nechtěli svému soupeři uštědřit příliš ponižující výprask.

Druhá půle tak osmdesátku příchozích diváků pravděpodobně příliš nebavila. K vidění totiž nebyly téměř žádné šance. Kovanice stejně jako v první půli ani jednou nevystřelily na bránu Vladimíra Pohořala, domácí se pak dostali jen do dvou náznaků šancí, ty však nezakončili.

Kněžice si tak po jednoznačném prvním a vyrovnaném druhém poločase připsaly tři důležité body a hned v úvodu soutěže vyslaly ostatním týmůmm jasný signál, že hrát proti nim bude velmi těžké. Za týden si to ověří Všejany. Kovanice se pak ve druhém kole střetnou s Hrubým Jeseníkem.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Musím říct, že ostudou snad nebyl ani tak náš herní výkon jako to, jak jsme se před zápasem scházeli. Měli jsme problém dát vůbec dohromady jedenáctku hráčů, což by se v okresním přeboru opravdu stávat nemělo. Hráči soupeře ukázali své kvality a zaslouženě zvítězili, přestože druhá půle by se dala nazvat vyrovnanou. Je však jasné, že soupeř se již neměl kam hnát, když rozhodl před přestávkou.



Sestavy


Kněžice
V. Pohořal [-] - J. Jelínek [-] (46. J. Dufek [-] ) , P. Šorm [-] , J. Vykopal [-] , J. Sedláček [-] , R. Sedláček [-] (75. D. Tichý [-] ) , J. Kalužík [-] , V. Šorm [-] , F. Vincour [-] , T. Živnůstka [-] , P. Pařízek [-] (59. L. Dufek [-] )

FK Kovanice
V. Lorenc [-] - P. Kukla [-] , R. Bulíř [-] , P. Kopecký [-] (78. J. Soukal [-] ) , P. Suchý [-] , Z. Gajdoš [-] , D. Poklop [-] , J. Jelínek [-] , L. Krejčík [-] , M. Stránský [-] , T. Černý [-]

ŽK: 47. J. Jelínek , 79. P. Kukla .
Hráči zápasu: V. Šorm , T. Živnůstka , R. Sedláček .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: KURKA Miloš - VOBORNIK Josef, ŠPAČEK Přemysl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích