Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakorky nezvládly druhý poločas


Branky


28

Domácí borci sice brzy prohrávali, ale do přestávky skóre otočili. Ve druhém poločase ale stříleli góly jen hosté a získávají první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka hostů nakopla Krakovanské

Domácí hráči se na utkání připravili a nastoupili v plné polní. "Chceme bodovat", neslo se z jejich tábora, ale přece jen byly cítit obavy, neboť tým Třech Dvorů působí v celém okresním přeboru trochu obavy.

 

Úvodních patnáct minut patřilo hostům, domácí byli trochu bázliví a očekávali, jaký styl Tři Dvory předvedou. Ti dobře kombinovali, ale chyběl jim větší pohyb k tomu, aby domácí přehráli do gólovky. Až v patnácté minutě přišla chyba domácí obrany. Na dlouhý míč za obranu šel gólman i stoper, chybná komunikace, míč se odrazil k Ondřejovi Novákovi, který poslal míč do opuštěné brány - 0:1.

 

Tato branka ale domácí paradoxně nakopla. Přidali, pustili se nebojácně do soupeře a po dalších sedmi minutách bylo srovnáno, když po pohledné kombinaci přesprintoval Tomáš Sixta třídvorské obránce a překonal Černého v bráně hostů - 1:1.

 

Domácí i nadále tlačili svého soupeře a pět minut před přestávkou se dočkali zaslouženého vedení. Po ose Oberreiter - Sixta byl na konci akce Aleš Dostál a poslal domácí do jednobrankové výhody - 2:1. V samotném závěru první půle mohl Brunclík hlavou srovnat skóre, ale míč letěl těsně vedle tyčí. 

 

 

Standardky poslaly do vedení Třídvoráky

 Už tři minuty po zahájení druhého dějství je srovnáno. Po faulu těsně před šestnáctkou se exekuce ujal Matěj Linhart a trefuje přesně - 2:2.

 

V šedesáté minutě si Třídvorští vytvořili tlak na bránu domácích, v závaru zahráli Krakovanští rukou a penaltu bezpečně proměňuje František Suchánek - 2:3. V těchto chvílích se diváci bavili, hra byla zajímavá na jedné i druhé straně. Technickou převahu hostů nahrazují domácí aktivním pohybem a dostávají příležitost ke srovnání kroku. Malina si pěkně navedl míč, ale bohužel trefuje jen dobře postaveného gólmana Třech Dvorů.

 

Snaha o vyrovnání je enormní, ale patnáct minut před koncem přijde ztráta míče, rychlá kombinace Třídvorských a David Brunclík zvyšuje placírkou na 2:4. V poslední minutě mohl korigovat Šindelář, ale pumelicí trefil jen hrudník Černého.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, gólman: První zápas k nám přijeli "Tři Polepy" a tak jak je naším zvykem, jsme z nich před zápasem udělali nadlidi. Při zápase se to však nepotvrdilo a myslím, že jsme jim byli vyrovnaným soupeřem. Kombinačně jsou na tom velice dobře, ale nechce se jim běhat. Na nás to však stačilo. Velice silní jsou ze standardních situací. Mohli jsme to ukopat 3:2, ale taky jsme mohli rupnout 3:8. Takže výsledek asi zasloužený. Srandovní na tom všem je, že za A tým hrál jeden Třídvorák. V neděli kouknu na výsledky a B tým a C tým hrály krásné zápasy s celkovým skóre 1:9. Budu jim přát, aby to nedopadlo jako v Polepech. Byla by to škoda.




Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - A. Dostál [-] , J. Oberreiter [-] (71. V. Novotný [-] ) , D. Chvojka [-] (61. J. Malina [-] ) , P. Kozel [-] , J. Olexa [-] , T. Sixta [-] (82. L. Neruda [-] ) , L. Tlučhoř [-] , Z. Vodvářka [-] (86. S. Šindelář [-] ) , J. Gerhát [-] , M. Kutil [-]

TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - V. Novák [-] , L. Kalivoda [-] , F. Suchánek [-] , L. Kmoch [-] , O. Novák [-] , D. Brunclík [-] (86. L. Sýkora [-] ) , L. Slezák [-] , M. Linhart [-] , J. Biško [-] , J. Rak [-]

ŽK: 16. A. Dostál , 30. J. Olexa , 64. P. Kozel - 45. J. Biško , 59. F. Suchánek , 62. J. Rak , 83. L. Kalivoda , 89. V. Novák . ČK: 84. J. Olexa .
Hráči zápasu: T. Sixta - M. Linhart .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - KUBIČEK Luboš (N), STEMPÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Krakorky na technicky vyspělé mužstvo TD nebudou stačit.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Favorit na postup si s nabitým kádrem s domácími poradí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích