Dobráč rozhodl až po přestávce


Branky


6. M. Potůček (p.) , 29. T. Jícha , 68. P. Královský , 84. M. Potůček (p.) - 4. P. Jambor , 26. R. Nešpor
29

V prvním poločase solidní a vyrovnaný fotbal, který se ve druhé půli změnil v urputnou bitvu, ve které byli úspěšnější důraznější domácí hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobráč dvakrát dotahoval

Na první branku sezóny čekali v Dobrém Poli jen čtyři minuty. Po chybě domácí obrany se prosadil tuklatský Petr Jambor a otevřel skóre - 0:1. To však hostům dlouho nevydrželo, protože o dvě minuty později srovnal po faulu na Žirovnického z penalty Marcel Potůček - 1:1.

 

Domácí hráči se snažili o kombinační fotbal, Tuklaty naopak sázely na dlouhé nakopávané míče. Fotbal byl celkem svižný a po půlhodině hry šli do vedení opět hráči Čechie. Roman Nešpor využil další chyby a strhl vedení na stranu hostů - 1:2.

 

Hráči Dobráče nespadli do útlumu a velice brzy dokázali podruhé v zápase srovnat krok po brance kapitána Tomáše Jíchy - 2:2.

Čechie už na víc neměla

Do druhé půle nastoupili domácí mnohem bojovněji naladěni a sevřeli Čechii na jejich polovině. Přicházely i šance, ale narážely na Pazderu v bráně Tuklat. Vytáhl u tyče hlavičku po rohovém kopu, stačil zakročit i proti střele Žirovnického z trestného kopu, rána Potůčka mířila vedle.

 

Gólovka přišla až po polovině druhého dějství. Po autovém vhazování u rohového praporku se Potůček s míčem otočil, poslal do šestnáctky přetažený centr, který vrátil před bránu Krejčí a Pavel Královský jenom míč hlavou doťukl do sítě - 3:2.

 

Hosté po obdržené brance přidali a hra se opticky srovnala. Jenže do šancí už je domácí nepouštěli. Zajímavý průnik předvedl D. Jambor, ale jeho centr od brankové čáry domácí obránci odvrátili. Na druhé straně se prezentoval povedenou střelou Potůček, ale míč jen olízl spojnici břevna a tyče.

 

Z mírného tlaku hostů se pět minut před koncem domácí vymanili dlouhým nákopem Královského, za kterým sprintoval Žirovnický pronásledovaný Bazalem. Ten bohužel pro hosty ve vápně fauloval a z penalty definitivně rozhodl svým druhým gólem Marcel Potůček - 4:2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, kapitán týmu: Tuklaty vesměs nakopávaly míče, my jsme se chtěli prosadit kombinačně. Bohužel jsme nebránili dobře a po dvou individuálních chybách, kdy jsme nechali hráčům Tuklat moc prostoru jsme dvakrát prohrávali. Vždy se nám podařilo rychle vyrovnat. Po přestávce jsme dokázali rozhodnout. Chtěl bych vyzdvihnout kolektivní výkon týmu a individuální výkony Jíchy, který uhlídal D. Jambora, a Žirovnického, který rychlostí platil na obranu Tuklat.

Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: K prvnímu mistrovskému utkání jsme zavítali na výborně připravený pažit do Dobrého Pole. Opět jsme se bohužel potýkali s velkou řadou omluvenek a utkání odehráli pouze s dvanácti připravenými hráči! Těm bych chtěl poděkovat za převedený výkon a smekám před nimi, že dokázali utkání dohrát v plném počtu. Více se nemá k tomuto utkání cenu vyjadřovat! Nezbývá nám nic jiného než-li dál tvrdě makat, semknout se a v týdnu se připravit na dalšího těžkého soupeře z Velimi.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , L. Ledvina [-] , T. Jícha [-] - D. Špička [-] (59. F. Krejčí [-] ) , P. Královský [-] , A. Vosecký [-] (87. O. Forman [-] ) , K. Páral [-] - J. Žirovnický [-] , M. Potůček [-] -

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - K. Sládek [-] (78. V. Procházka [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Vébr [-] , R. Nešpor [-] , D. Bazal [-] , D. Bílý [-] , L. Werbynský [-] , M. Kotala [-] , P. Jambor [-] , D. Jambor [-]

Hráči zápasu: T. Jícha , J. Žirovnický - P. Jambor .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Hron Karel - VARYŠ Petr (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 8. 2018 21:53
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tuklaty bych úplně nepodceňoval a vidím to na penalty.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Bitvu urvou domácí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích