Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dublovice šly za vítězstvím hned od začátku


Branky


67. M. Kubín - 1. D. Šebek , 3. V. Filip , 33. D. Šebek , 65. M. Demen , 74. V. Filip , 86. M. Dudek , 87. M. Dudek
0

Dublovice na nic nečekaly, oslabenému soupeři vstřelily hned v úvodu dvě branky za tři minuty a položily tak základ k vysokému a zaslouženému vítězství 7:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři minuty stačily na dva dublovické góly

V Nečíni zřejmě někteří hráči zaspali a tak domácí tým musel v úvodu vystačit s devíti muži do pole. A Dublovický tým této „přesilovky“ dokázal využít. Rozhodčí sotva stačil písknout do píšťalky a skóre už se měnilo. Gól padl po několika sekundách z úplně první střely zápasu, první trefu si připsal dublovický Šebek. Hned po rozehrávce si první velkou šanci vytvořil také domácí tým, po pravé straně unikl útočník Hnida, tváří v tvář brankáři však minul. Ve 3. minutě zápasu už to bylo o dva góly, na střed si navedl balon Filip a z hranice vápna prostřelil středem nepříliš jistého brankáře domácích.

 

Oslabená Nečín hrála první půli fotbal prakticky bez zálohy, mezihra v její hře chyběla, buď se bránila nebo balony směřovala okamžitě dopředu na útočníky Hnidu a Kubína. Hlavně Hnida byl velmi aktivní, ale svoje šance zahazoval. A tak přišel opět gól hostujícího celku. Centr z pravé strany usměrnil nártem z první do branky opět Šebek.

 

V tu chvíli už postávali za postranní čarou dva nečínští „opozdilci“, kteří se hlásili do hry. Bohužel zasáhnout do hry nemohli, jelikož si ze zvyku navlékli domácí modré dresy, jenže Nečín tentokrát hrála v bílém. V závěru půle ještě předvedl kličkovanou z poloviny hřiště až do vápna domácí Kubín. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:3.

Nečín ani v jedenácti nestačila

Druhá půle se už začala v jedenácti na obou stranách, Nečíni to však paradoxně moc nepomohlo. V 54. minutě se po lajně protáhl opět Hnida a dostal se až ke střele, na brankáře Míku si však opět nepřišel. O chvíli později zahodil šanci také domácí Novák, který střílel zhruba z deseti metrů, jeho střela, ale byla ztečována na rohový kop. Opět tak přišel trest, chvíli po svém příchodu na hřiště přihrál Matucha na Demena a na jeho střelu brankář Horký opět nestačil.

 

Jednoho čestného zásahu se Nečín dočkala v 67. minutě, po pravé straně si potáhl míč úttočník Kubín a na zadní tyč prostřelil brankáře. To bylo, ale od domácích všechno, dále už se trefoval jen hostující tým. V 74. minutě si povodil obranu domácích Filip a už podruhé překonal Horkého. Další dvě slepené branky přidal v samém závěru Dudek, nejprve opět po přihrávvce střídajícího Matuchy prostřelil z pravého rohu vápna brankáře Horkého, druhou branku vzápětí vstřelil po samostatném úniku, brankář vyběhl a hostující útočník poslal po zemi kolem něho míč do branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nečín B
Ivo Špáta(obránce, Sokol Nečín): „Po minulém týdnu, kdy se k našemu utkání nedostavil delegovaný rozhodčí, nám tentokrát pro jistotu nebyl delegovaný nikdo a zápas opět řídil rozhodčí - laik. První půli jsme hráli oslabeni o dva muže, přesto jsme si dokázali vytvořit několik slibných šancí. Paradoxně v druhé půli, kdy už jsme hráli s kompletní jedenáctkou, byl náš výkon spíše horší než v té první.“

TJ Sokol Dublovice B
Adam Burian(záložník, Sokol Dublovice): „Nečín hrála v úvodu pouze v devíti a my jsme toho hned na začátku dokázali naplno využít, vstřelili jsme dva rychlé góly a bylo v podstatě rozhodnuto hned v začátku.“



Sestavy


TJ Sokol Nečín B
M. Horký [-] - I. Špáta [-] , Z. Vacek [-] , V. Vlček [-] , M. Procházka [-] (64. Z. Matucha [-] ) - J. Novák [-] , P. Tankina [-] , J. Jelínek [-] , A. Vybíral [-] - D. Hnida [-] , M. Kubín [-]

TJ Sokol Dublovice B
Z. Míka [-] - M. Dudek [-] , M. Procházka [-] , M. Čejda [-] , J. Dvořák [-] - V. Filip [-] , A. Burian [-] , R. Janoušek [-] (46. L. Kolář [-] ) - M. Dudek [-] , M. Demen [-] , D. Šebek [-]

ŽK: 83. A. Vybíral - 28. M. Dudek .
Hráči zápasu: M. Kubín - M. Čejda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.