3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice po zásluze vyhrály a dostaly se do klidnějšího středu


Branky


0

Dačice v Dražicích nikdy nevyhrály a změna nenastala ani letos. Přitom hosté měli skvělý start, když se hned v první minutě prosadil Toman a splnil tak přání své přítelkyně, jenž jej vyslovila v expert tipu. Dačice se ve středu utkají s druhou Soběslaví a pokud chtějí mít po podzimu dobře nahráno, pak jim nezbývá nic jiného, než vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dačice jely do Dražic opět s vynucenými změnami, které trenérské duo Krejča – Ferdan trápí celý podzim. Tentokrát chyběla ofenzivní dvojice Štolba – Jindra, což bylo razantně znát. Navíc není ani jistá budoucnost těchto dvou hráčů v dačickém dresu.

Dačice vstoupily do utkání ve velkém stylu. Někteří diváci si nestačili ani sednou, ti kteří seděli si ještě neucucli pěnu z piva a Martin Toman se už mohl radovat z branky. Rychlonohý útočník prchnul po lajně a jeho střelu si do vlastní sítě srazil jeden z obránců. Dal tak vzpomenout na premiérovou sezónu Dačic v krajském přeboru, kdy se stejný hráč prosadil na začátku utkání, ale Dačic tehdy nakonec podlehly favorizovaným Dražicím nefotbalovým výsledkem 10:4. I v hlavě samotného Tomana se tato vzpomínka musela ozvat.

Ovšem vedení hostům nevydrželo moc dlouho. Pasivita, se kterou se prezentovali je stála vedení. Ve 14. minutě přišel centr ze strany a Horka hlavou dokázal skórovat. Kádr Dačic se začal sesypávat jak domeček z karet. Kvůli zranění musel střídat Brandl, poté i kapitán Grün. Dražice byly v průběhu první půle aktivnější a Dačice měly i kapku štěstí, že se do kabin odcházelo za vyrovnaného stavu 1:1.

 

Do druhé půle se hosté oklepaly a vypadalo to, že konečně nejsou na cestě, ale na hřišti. V 58. minutě se do pěkné šance dostal Točík, ale brankář si s jeho pokusem dokázal poradit. O deset minut později se skóre měnilo, do vedení se dostaly domácí Dražice. Jeden z ofenzivních hráčů domácích postupoval ve vápně, kde našel Stuchlíka, jenž už těžkou práci neměl. Dostal svůj tým do vedení a ukazuje se jako kvalitní posila, která útoku Dražic prospěla.

V 75. minutě postupoval Horka sám na bránu a střelec jeho kalibru se v těchto situacích nemýlí. Dostal míč za Ferdana a uzavřel skóre na 3:1.

Dačice se v dalším utkání střetnou doma se Soběslaví, která venku všechno vyhrála. Dražice se představí v Jankově.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Michal Hojdar (Dražice): Zapas se pro nás zkomplikoval hned v 1. minutě, když jsme inkasovali po několika chybách v radě. Od té chvíle jsme převzali otěže zápasu a bylo to pouze čekání na gól. První půle mohla byt klidně 4:1, ale bohužel jsme neproměnili nekolik slibných sanci. V druhé půli jsme pokračovali v útočné hře, kterou jsme korunovali góly. Naše hra a nálada v kabině se v posledních zápasech zvedá a z toho mám velikou radost.

FK Dačice
Daniel Točík (Dačice): "Do zápasu jsme vstoupili skvěle. Po vedoucím gólu jsme ale úplně přestali hrát. Nepochopitelně jsme zalezli a prakticky jen čekali, až inkasujeme. Ve druhé půli jsme obraz hry přece jen trochu vyrovnali, ale na body to nestačil. Od nás špatný výkon."



Sestavy


TJ Dražice
J. Boček [-] - M. Hojdar [-] , R. Fořt [-] , R. Valášek [-] , T. Hořejší [-] (84. O. Adam [-] ) - M. Horka [-] , T. Vakoč [-] , T. Bareš [-] , P. Novotný [-] , J. Stuchlík [-] - K. Novotný [-] (89. O. Kos [-] )

FK Dačice
T. Ferdan [-] - J. Nosek [-] , P. Celý [-] , H. Brandl [-] (23. O. Beníček [-] ) , J. Grün [-] (37. P. Mašát [-] ) - M. Janák [-] , D. Vacuška [-] , M. Krtek [-] , D. Točík [-] - M. Šimánek [-] (58. M. Ferdan [-] ) , M. Toman [-]

ŽK: 33. T. Vakoč , 85. K. Novotný - 14. D. Točík .
Místo: Dražice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.