4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn nedal doma Milevsku šanci


Branky


38. M. Boček , 58. P. Vařil , 62. P. Vařil , 70. T. Houska - 23. J. Málek
0

Celkem vyrovnaný první poločas nasvědčoval spíše remíze. To se však domácím nejspíše nezamlouvalo a ve druhé půli svého soupeře doslova přejeli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas...

V prvním poločase byl k vidění celkem vyrovnaný zápas. Jako první šli do vedení hosté, když ve 23. minutě dokázal míč za záda domácího gólmana dostat Jan Málek. Týn však stihl ještě do konce poločasu srovnat. O vyrovnávací branku se postaral Miroslav Boček a rozhodl tak o tom, že oba týmy půjdou do kabin za nerozhodného stavu 1:1, jelikož ve zbývajících minutách už diváci žádný gól neviděli.

Týn začal úřadovat...

Druhý poločas už byl jednoznačně v režii domácích. Ti na svého soupeře doslova vlétli a jedna akce střídala druhou. V 58. minutě strhl vedení na stranu domácích Pavel Vařil. Za další 4 minuty přidal ten samý hráč svou druhou branku a poslal tak svůj tým do dvougólového trháku. Otřesení hosté nemohli vymanit z tlaku. Týn toho dokázal využít a v 70. minutě přidal čtvrtou branku. Úspěšným střelcem byl tentokrát Tomáš Houska. Milevsko se již vzpamatovat nedokázalo a o osudu utkání tak bylo rozhodnuto. Všechny body zůstaly v Týně.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu



FC ZVVZ Milevsko B
Tomáš Smrčina (trenér Milevska): První poločas byl herně celkem vyrovnaný a tomu odpovídal i výsledek 1:1. Do druhé půle nastoupili aktivněji domácí a my se dostali pod tlak. Do naší šestnáctky létal jeden centr za druhým. Týn nakonec dokázal ze své převahy vytěžit další tři góly a zaslouženě bral tři body.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - P. Vařil [-] (82. V. Červenka [-] ) , J. Meidl [-] , M. Šonka [-] - M. Boček [-] (65. M. Šálený [-] ) , T. Houska [-] (75. J. Mezera [-] ) , J. Plojhar [-] , J. Brom [-] - R. Štos [-] (59. R. Kníže [-] ) , L. Mravec [-]

FC ZVVZ Milevsko B
P. Pešata [-] - P. Komárek [-] , J. Málek [-] , L. Tvrzský [-] (76. V. Mácha [-] ) , M. Zítek [-] - M. Málek [-] , J. Pinc [-] , T. Froněk [-] (73. M. Prášek [-] ) , J. Csanda [-] (69. M. Masopust [-] ) - J. Šimák [-] , V. Nosek [-]

ŽK: 50. P. Vařil , 59. L. Mravec - 37. J. Málek , 87. M. Zítek .
Hráči zápasu: P. Vařil , T. Houska , M. Boček - J. Málek .
Místo: Týn/Vlt.. Počet diváků: 151. Rozhodčí: Hanes Tomáš - Bumba František, Ernst Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.