2:1
(2:0)
62. J. Brousek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břilice udolaly Olešnici


Branky


1. M. Franěk , 23. M. Rossmann - 62. J. Brousek (p.)
0
Olešnici patřil závěr zápasu, ale vyrovnání se nedočkala
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

   První poločas zahájili domácí nejlépe jak mohli. Už v první minutě utkání přihrával Rossman Fraňkovi a ten otevřel gólový účet zápasu. Domácí to možná nakoplo a v prvním dějství byli lepším týmem. Druhý gól přidali ve 23. minutě. Fraňkovu střelu vyrazil gólman hostů jen k Rossmanovi jež zvýšil na 2:0. Břilice pak měli ještě několik nadějných šancí, ale střední útočník Lenk se zřejmě již zatáhl mezi třemi tyčemi a několikrát nebezpečné zakončení domácích zmařil. Domácí navíc nedokázali proměnit pokutový kop. Hosté měli v první půli spíše náznaky šancí. A tak se do šaten odcházelo za stavu 2:0.

Olešnice zabrala, ale na body to nestačilo

   I druhý poločas zahájili domácí poměrně dobře, ale hosté se začali postupně zvedat. Po hodině hry zahrály Břilice ve vápně rukou a nařízenou penaltu proměnil Brousek. Kontaktní gól hosty nabudil a převzaly iniciativu. Domácí se museli hodně snažit aby o vítězství nepřišli. Velkou šanci měl pár minut před koncem Hanzal. Svůj únik z úhlu zakončil pod Skálou, ale bohužel pro hosty jen těsně vedle tyčky. Víc už se v zápase nestalo a Břilice mohou slavit slavit těsné vítězství 2:1. Břilice v se příštím kole pojedou porvat o body do nedalekých Borovan. A Olešnice přivítá doma lídra soutěže z Nové Včelnice.


Ohlasy k zápasu


Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér domácí ): Do zápasu jsme vstoupili velice aktivně a již v první minutě proměnili hned první šanci, kdy po přihrávce Rossmana skóroval Franěk. Ve 23. minutě si tito hráči role vyměnili. Střílel Franěk, brankář jeho střelu vyrazil přímo před Rossmana a ten míč dorazil do sítě. V dalších minutách jsme měli ještě minimálně tři tutovky a navíc i penaltu, ale nic už jsme neproměnili. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit taky aktivně, ale bohužel se nám to nedařilo. Olešničtí srovnali krok a my měli dost práce udržet vítězství. Navíc, když v 61. dali gól z penalty za ruku ve vápně na 2:1, nás začali tlačit a jen se štěstím jsme výhru udrželi. Musím uznat, že za druhou půli by si hosté bod zasloužili. Nejlepšími hráči byli Miroslav Franěk a Patrik Jiráček.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér hosté ): Byl to zápas na dva poločasy. V tom prvním byli lepší domácí a my měli spíše náznaky šancí. Několikrát nás podržel brankář Lenk. Ve druhé půli hlavně cca poslední půlhodinu jsme byli lepší my. Myslím, že jsme si za druhou půli i bod zasloužili, ale bohužel. Posily z Třeboně byly na hřišti znát a jejich zkušenosti hru oživili. Řekl bych, že herně jsme se rozhodně neztratili.



Sestavy


Slovan Břilice
T. Skála [-] - M. Nehoda [-] , M. Flaška [-] , J. Kopecký [-] , O. Beníšek [-] - M. Franěk [-] , P. Tůma [-] , R. Kroupa [-] (46. T. Houdek [-] ) , P. Jiráček [-] (86. P. Poles [-] ) - J. Kolář [-] (82. M. Podsclan [-] ) , M. Rossmann [-]

TJ Sokol Olešnice
L. Lenk [-] - S. Drtina [-] , M. Němec [-] , S. Jindra [-] , R. Jindra [-] - O. Husa [-] (56. L. Burda [-] ) , J. Brousek [-] , M. Buřič [-] (73. P. Fiala [-] ) , B. Bahenský [-] - T. Kačírek [-] , M. Hanzal [-]

ŽK: 28. M. Flaška , 67. P. Jiráček - 35. M. Němec , 44. M. Buřič , 58. M. Hanzal , 68. J. Brousek .
Hráči zápasu: M. Franěk , P. Jiráček - L. Lenk .
Místo: Břilice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Landík Filip - LEPIČ Jiří - BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.