L. Lenk 15. (p.)
J. Brousek 90.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice potvrdila body z venku a porazila Suchdol


Branky


15. L. Lenk (p.) , 90. J. Brousek
0
Druhé vítězství v řadě pro Olešnici
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta pro domácí, červená pro hosty

   První poločas byla hra poměrně vyrovnaná. V úvodní polovině byla možná o něco lepší  Olešnice. Už po čtvrthodině hry byl únik Brouska zastaven až v pokutovém území a kopala se penalta. Její proměnění si vzal na starosti Lenk, který znovu coby útočník nastoupil v brance. Ve 20. minutě přišla další rána pro hosty. Po souboji ve středu hřiště hřiště uviděl suchdolský kapitán Dunaj červenou kartu za strčení tělem do spoluhráče bez možnosti hrát míč. Paradoxně to možná hosty semklo a ke konci poločasu domácí zatlačili. Možnost zvýšit náskok měl poblíž penalty Bahenský, ale Rácika neprostřelil. Suchdolští se pak ještě jednou na hlavního arbitra zlobili a žádali uznání gólu. To přihrávku na pravou stranu dostal Záruba, míč si stáhl do vápna a vystřelil. Lenk jeho střelu vyrazil, ale Záruba byl u míče první a Lenka překonal. Radost z gólu ovšem překazil zdvižený praporek pomezního a odpískaný ofsajd.

Gólová pojistka až v závěru

   Suchdol byl i v deseti ve druhém poločase více než důstojným soupeřem. Více otevřel hru a snažil se bojovat o body. Chyběla jim ovšem dostatečná přesnost a důraz. Domácí hrozili ze standartních situací. Nejblíže gólu byl Fiala, ale snad z malého vápna branku hostů přestřelil. Druhý gól padl až samotném závěru po úniku Brouska. Olešnice tak šest ze svých deseti bodů získala v posledních dvou zápasech a o další se porve v příštím kole na půdě dalšího nováčka z Břilic. Suchdol po obratu minulý týden v derby s Velenicemi vyšel naprázdno a navíc se bude muset obejít bez svého kapitána a to zřejmě nejen doma kde přivítá Borovany.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér domácí ): V prvním poločase jsme byli 20 možná 30 minut lepší. Soupeře jakoby vyloučení semklo a v závěru poločasu nás zatlačili. Bohužel se nám ve druhém poločase nepodařilo dát rychlý gól a Suchdol hru otevřel a tlačil. Dneska si zaslouží pochvalu za odvedený výkon celý tým včetně střídajících hráčů. Mančaft příkladně bojoval.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek ( vedoucí mužstva hosté ): Letos asi poprvé si musím postěžovat na výkon rozhodčích. To co předvedl hlavní a druhý pomezní se dá označit jako výsměch a fraška. Penaltu jsem neviděl, ale dejme tomu. Ovšem vyloučení kapitána to byl normální faul ani ne na žlutou. Navíc na půlce hřiště kdy za ním bylo ještě 5 nebo 6 hráčů, takže nešlo o zamezení vyložené šance. Takových zákroků bylo plno a nepískalo se nic. Domácí zahrávali spoustu standartek, protože nám se pískalo všechno a jim nic. Záruba vystřelil na branku a odražený balon sám doběhl a skóroval, v tom se objeví zdvižený praporek rozhodčího. Nejhorší je, že rozhodčí napsal k červené surovou hru a Dunaj nám tak bude chybět nejspíše tři týdny.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
L. Lenk [-] - R. Jindra [-] , M. Buřič [-] , S. Drtina [-] , S. Jindra [-] - O. Husa [-] (85. M. Lechner [-] ) , B. Bahenský [-] , M. Písko [-] , J. Brousek [-] (90. M. Němec [-] ) - T. Kačírek [-] (61. P. Fiala [-] ) , M. Hanzal [-] (76. L. Burda [-] )

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - M. Březina [-] , M. Dunaj [-] , M. Bednář [-] , J. Kříž [-] - J. Záruba [-] , P. Špale [-] , L. Hešík [-] , R. Arenberger [-] - L. Štěpánek [-] (46. R. Gorný [-] ) , Š. Kubašta [-] (71. M. Prášil [-] )

ŽK: 83. O. Husa - 30. L. Štěpánek , 83. L. Hešík , 83. P. Špale , 90. M. Březina . ČK: 20. M. Dunaj .
Místo: Olešnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Studený Josef - ALBERT Karel - ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.