P. Fiala 80.
1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov si poradil s Olešnicí


Branky


80. P. Fiala - 6. P. Kandl , 73. J. Kándl , 76. D. Bouchal , 79. J. Kándl
0

Olešnice nestačila na Lišov

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas relativně vyrovnaný

   Hostující Lišov začal s kombinací po zemi a prvních deset patnáct minut byl nebezpečný. A svou snahu dokázal proměnit i ve vyložené brankové příležitosti. Už ve druhé minutě hosté stříleli z bezprostřední blízkosti do prázdné branky, ale trefili jen břevno. V šesté minutě se už ovšem hosté prosadili, když Mach prostrčil míč na Petra Kandla a ten otevřel skóre. Někdy od již zmiňované patnácté minuty bylo do poločasu k vidění bojovné utkání, které se ovšem odehrávalo především mezi vápny. 

Tři góly během 6ti minut rozhodly

Olešnice se chtěla o výsledek porvat a první minuty začala aktivněji. Jenomže žádný efekt to nemělo a potom převzali iniciativu opět hosté. Gólově to dokázal 73. minutě vyjádřit Jan Kándl. Když po rychlém brejku Lišovských míč propadl na druhou stranu vápna a prostřelil vše co mu stálo v cestě. O tři minuty později rozehrával Kándl přímý kop. Jeho střelu zastavilo břevno, ale míč se odrazil ke kapitánovi Bouchalovi, který neměl problém skórovat. V 79. Petr Kandl zátahl míč k čáře, nacentroval míč po zemi a jeho přihrávku ve čtvrtý gól proměnil znovu Jan Kándl. V 80. minutě jen korigoval výsledek střídající Fiala a snížil na konečných 1:4 z pohledu domácího celku.

 

 SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér domácí ): Dneska jsme byli oslabení o tři hráče. Podali jsme velmi dobrý výkon a hráli kompaktně. Lišov byl dnes jasně lepší. Mají mladé a zkušené hráče, kteří prošly Dynamem a mají správné návyky. Osm devět jejich hráčů je opravdu výborných a jsou jedním z nejlepších mančaftů proti kterým jsme hráli.

SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč hosté ): Naše vítězství bylo zasloužené a celkem i povinné. Dobře nám fungovala obrana a soupeř neměl vetší šanci. Prvních 10, 15 minut jsme drželi míč na zemi a snažili se kombinovat. Dali jsme rychlý gól, ale pak jsme si asi mysleli, že to půjde samo do poločasu se pak hrálo bojovně byť mezi vápny. Ve druhé půli nám tam branky padly a po čtvrtém gólu už se zápas jen dohrával.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
F. Dudek [-] - J. Lust [-] (79. R. Jindra [-] ) , B. Bahenský [-] , M. Němec [-] , S. Drtina [-] - M. Buřič [-] (46. P. Fiala [-] ) , T. Kačírek [-] , L. Burda [-] , M. Písko [-] - M. Hanzal [-] , L. Lenk [-]

SK Lišov
M. Maršán [-] - D. Mlýnek [-] , O. Grech [-] , D. Brtna [-] , P. Shýbal [-] - J. Novák [-] (86. R. Trousil [-] ) , D. Bouchal [-] , J. Kándl [-] , J. Mach [-] (81. J. Beneda ml. [-] ) - P. Kandl [-] (88. P. Vávra [-] ) , O. Mach [-]

ŽK: 43. L. Lenk , 48. J. Lust , 75. L. Burda .
Hráči zápasu: O. Grech .
Místo: Olešnice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Šťastný Petr - ZABILKA Luboš - ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.