0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice překvapivě padly s Lišovem B


Branky


0

V posledním kole podzimní části sezony, přivítaly Nové Hodějovice tým Lišova B. Domácí hráči čekají od čtvrtého kola na výhru. Po stoprocentním vstupu do soutěže, přišla zranění a i když se v průběhu podzimu zase začali hráči vracet, tak se hráčům trenéra Aibla nepodařilo zvítězit. V posledním kole si odvezli výprask z Vrábče 5:2. Lišov si v minulém kole připsal teprve druhou výhru v soutěži. Překvapivě si vyšlápl na tým z Římova, který porazil 2:0. (podrobnosti připravujeme)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Lišov B/Štěpánovice
Lukáš Beneda (Hráč): "Začátek zápasu byl vyrovnaný a plný osobních soubojů. V prvním poločase se ani na jedné straně nezrodila 100% gólová šance. Druhý poločas jsme provedli dvě střídání, která se nám vyplatila. Dostali jsme se do dvoubrankového vedení a měli i další šance. I domácí hráči se dostávali do šancí, ale všechny jsme dokázali úspěšně vyřešit a utkání dovedli do vítězného konce."



Sestavy


FC Nové Hodějovice
M. Hřib [-] - L. Kolář [-] , T. Bílek [-] , M. Hrdlička [-] - J. Dvořák [-] (75. M. Chmeňa [-] ) , M. Rudolf [-] (46. M. Jáchym [-] ) , J. Šíma [-] , J. Fodora [-] (46. Z. Kroupa [-] ) - J. Tomeček [-] , M. Bárek [-] , J. Bláha [-] (60. D. Lojka [-] )

SK Lišov B/Štěpánovice
L. Beneda [-] - L. Masnička [-] , M. Londin [-] , M. Formánek [-] (46. J. Kándl [-] ) , J. Kročák [-] - J. Míka [-] , M. Žižka [-] , J. Flíček [-] , M. Obdržálek [-] (80. M. Brabec [-] ) - D. Mlýnek [-] , R. Cimbura [-] (46. D. Mlýnek [-] )

Hráči zápasu: D. Mlýnek , J. Míka .
Místo: N.Hodějovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Churáň Rudolf - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.