Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová nadělila Kynšperku desítku


0

Hráči posledního Kynšperku nad Ohří přivítali na svém hřišti v rámci 11. kola Olympii Březovou. Vzhledem k posledním výsledkům Kynšperku, kdy odchází ze hřiště s jedním debaklem za druhým, se dalo očekávat, že ani utkání s Březovou nebude výjimkou. A také že nebylo. Březová nastřílela svému soupeři deset branek a ani jednu neobdržela. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Březové začali utkání výborné a už po dvou minutách hry se ujali vedení zásluhou Jiřího Šellonga. Za dalších pět minut se hostující celek radoval podruhé, když mířil přesně Pavel Neumann. Neuběhlo ani deset minut od výkopu a utkání už bylo rozhodnuté, když svoji druhou, celkově třetí, branku v zápase vsítil Jiří Šellong. Březová si na hřišti dělala v podstatě co chtěla a Kynšperk ji nedokázal konkurovat. Tomu po celý čas utkání odpovídalo také skóre, které se měnilo opět v 18. minutě po penaltovém kopu Tomáše Bereczkého. Když se navíc po půl hodině hry dokonal hattrick Jiří Šellong, bylo to už 0:5. Březovou ke konci prvního poločasu sice zbrzdilo vyloučení Šalouna, který viděl druhou žlutou kartu, ale náladu do hostujícím hráčům určitě nezhoršilo. 

 

I ve druhém poločase byla Březová lepším týmem a i v deseti lidech se dokázala prosadit. Svoji čtvrtou branku zaznamenal Jiří Šellong. Pak následovaly v krátkém časovém intervalu dvě vyloučení domácích hráčů. Nejprve se ze hřiště poroučel Packert, kterého následoval Sassmann. V posledních deseti minutách Olympie ukázala svoji dominanci a také to, proč se nacházejí v horních příčkách tabulky. Během osmi minut totiž dokázali skórovat postupně Jan Kašpar, Michal Slabyhoudek a dvakrát Tomáš Bereczký, který svoji poslední brankou nejen, že dokonal hattrick, ale také vstřelil desátý gól svého mužstva. Kynšperk tak podlehl březovské Olympii 0:10.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Březová
Petr Peterka: Kvalita soupeře neodpovídá krajské soutěži. Utkání bylo rozhodnuto během deseti minut. Soupeř se samozřejmě snažil odehrát utkání s lidmi, které má k dispozici. Bylo to pro nás přípravné utkání, kdy jsme si mohli vyzkoušet herní varianty s množstvím šancí.



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
E. Jakobec [-] - J. Sassman [-] , Z. Štryncl [-] , A. Nguyen [-] , D. Partyngl [-] , D. Packert [-] , J. Marek [-] , T. Orgoník [-] , K. Sommer [-] , P. Žiga [-] (56. J. Jakubec [-] ) , F. Hanzlíček [-]

FK Olympie Březová
J. Kasl [-] - T. Veselovský [-] , J. Elijáš [-] - T. Bereczký [-] - - M. Čuchraň [-] (46. M. Slabyhoudek [-] ) , J. Šellong [-] , J. Šaloun [-] , R. Domin [-] (77. P. Peterka [-] ) , P. Živný [-] (46. M. Fojtík [-] ) , P. Neumann [-] (46. M. Burkyt [-] ) , D. Peterka [-] (57. J. Kašpar [-] )

ŽK: 42. T. Orgoník , 44. J. Marek , 44. D. Packert , 58. K. Sommer - 21. J. Šaloun . ČK: 72. D. Packert , 76. J. Sassman - 39. J. Šaloun .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Godža Ladislav - SAPOUŠEK Jáchym, CVRK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.