Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citicím to prostě nejde. Toužim ji dala devět gólů


Branky


63. M. Hamouz - 4. J. Kliment , 16. M. Hotěk (p.) , 33. J. Kliment , 47. J. Kliment , 61. J. Vild , 71. J. Kliment , 73. J. Vild , 83. J. Vild , 90. K. Čermák
0

Hráči Sokolu Citice přivítali na svém hřišti v rámci 10. kola krajského přeboru hráče Toužimi. Citice chtěly na svém hřišti předvést alespoň výkon hodný krajskému přeboru, což se však nepodařilo. Citicím se nedařilo absolutně nic a i přesto, že hrály na svém menším hřišti, na kterém se jim daří, dostali od Toužimi devět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku utkání se Citice snažily o vstřelení úvodní branky, což se jim však, i přes úvodní tlak, nepodařilo. Už ve 4. minutě totiž inkasovali po střele Josefa Klimenta. Po inkasované brance se sice ještě na chvíli Citice snažily o vyrovnání, kterého se ale nedočkaly. Po čtvrt hodině hry naopak přišel druhý zářez Toužimských. Z pokutového kopu se totiž nemýlil Miloslav Hotěk a bylo to už 0:2. Od té doby bylo na hřišti jenom jedno mužstvo a určitě to nebyl tým domácích. Na co hosté sáhli, to se jim dařilo a byl to i případ ve 33. minutě, kdy se podruhé v zápase trefil Josef Kliment. Za stavu 0:3 šla také obě mužstva do šaten. 

 

Když nastoupily týmy do druhého poločasu, málokdo tušil, že ve druhé pětačtyřiceti minutovce padne dalších sedm branek. O tu první se postaral Josef Kliment hned za začátku poločasu. Svoji trefou zkompletoval hattrick a poslal Toužim do čtyřbrankového vedení. Pak přišla trefa Jana Vilda a Citice dostaly pověstného "bůra". Čestný úspěch za další dvě minuty po inkasované páté brance zaznamenal pro domácí Miroslav Hamouz. Ze strany Citic to ale bylo vše. Toužim byla jednoznačně lepším týmem svoji převahu dokázala přetavit v gólové příspěvky. Prosadit se v dalším průběhu dokázal už počtvrté Josef Kliment a pak dvakrát Jan Vild, který také dokázal zkompletovat hattrick. Posledním, kdo se prosadil byl Karel Čermák, který tak stanovil konečný výsledek mezi Citicemi a Toužimí na 1:9.



Ohlasy k zápasu


Sokol Citice
David Peřina: Katastrofa. Já bych se jenom opakoval. S kádrem v současné době nemáme na tuhle soutěž a nic se nedaří. Na domácím hřišti jsme vždycky těžili z užšího hřiště, deset minut jsme tlačili, dostali gól, tlačili dalších pět minut a zase dostali gól. Pro nás by bylo nejlepší, kdyby začala zimní přestávka. Opakuju se, ale je to o přístupu na tréninku a to se odráží na výsledcích. Toužim nebyla kompletní a přesto nás přejela. Máme tři, čtyři posily na jaro, ale to je ještě daleko. Momentálně jsme na bodu mrazu. Nemáme se kde zvednout. Hrajeme se Sedlem, pak s Ostrovem.




Sestavy


Sokol Citice
D. Rajtšlegr [-] - L. Mika [-] , M. Moule [-] (60. D. Psota [-] ) - P. Širochman [-] , T. Burda [-] (46. P. Šimek [-] ) , R. Pinta [-] , J. Dlouhý [-] - M. Hamouz [-] (64. F. Vilček [-] ) , D. Peřina [-] (46. J. Bílek [-] ) , M. Kessl [-] - O. Pavíza [-] (46. J. Čech [-] )

SK Toužim
J. Bronec [-] - M. Hejkal [-] , K. Čermák [-] , J. Hodina [-] , D. Drabík [-] (87. R. Vodrlint [-] ) - M. Hotěk [-] , K. Klepal [-] , J. Borek [-] , J. Bláha [-] - J. Vild [-] , J. Kliment [-] (81. M. Michalec [-] )

Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hlavatý Josef - ŠUMA Jakub, ŠTĚŘÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.