Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:30

10.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová převálcovala FC Cheb


0

Hráči Olympie Březové přivítali na svém hřišti v rámci 10. kola tým FC Cheb a již po deseti minutách v podstatě rozhodli o osudu utkání, protože se dokázali prosadit hned třikrát. V dalším průběhu utkání přidali ještě šest branek a Chebu nedali sebemenší možnost k bodovému zisku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vstoupila do utkání výborně a už ve 3. minutě se ujala vedení zásluhou Tomáše Bereczkého. Olympie pokračovala ve vytvořeném tlaku, z čehož pramenil v 6. minutě druhý gól a opět z kopačky Tomáše Bereczkého. Úvod zápasu chebským fotbalistům vůbec nevyšel a v 10. minutě musel brankář Klier lovit míč ze své brány už potřetí, protože přesně zamířil Michal Čuchraň. Hráči Březové přistoupili k utkání velmi zodpovědně a nadále byli aktivnějším týmem. Když se Cheb začal pomalu dostávat do hry, přišla po půl hodině hry druhá branka Michala Čuchraně. Aby toho nebylo málo, stihl do konce prvního poločasu zkompletovat hattrick Tomáš Bereczký, který se postaral o to, že se půjde do šaten za stavu 5:0.

 

Březové se opravdu dařilo vše, na co sáhla. Předváděla pohlednou kombinační hru a svému soupeři nedala sebemenší šanci na to, aby s výsledkem cokoliv udělal. Hned v úvodu druhého dějství se prosadil Pavel Živný a zvýšil stav utkání na 6:0. V 60. minutě se už počtvrté prosadil Tomáš Bereczký. Svoji poslední branku v zápase vstřelil z pokutového kopu a osamostatnil se díky ní na první příčce v tabulce střelců celého krajského přeboru. Už osmou branku Olympie pak vstřelil Pavel Živný. Poslední, devátou, branku souboje mezi Březovou a Chebem vstřelil Michal Čuchraň, který tak zkompletoval hattrick. Březová vyhrála nad Chebem jednoznačně 9:0.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka: Tentokrát jsme k zápasu nastoupili zodpovědněji než v předchozích dvou kolech. K soupeři jsme měli samozřejmě respekt, protože podává dost kvalitní výkonu. Utkání skončilo v náš prospěch a v podstatě na co jsme šáhli, to vyšlo. Jak kombinační hra po zemi, tak i zakončení. Utkání jsme zvládli a musím pochválit všechny hráče za předvedený výkon.




Sestavy


FK Olympie Březová
J. Kasl [-] - M. Burkyt [-] , J. Elijáš [-] (46. V. Škoda [-] ) , T. Veselovský [-] (74. D. Peterka [-] ) - T. Bereczký [-] (64. J. Šellong [-] ) - M. Fojtík [-] - P. Živný [-] , J. Šaloun [-] , M. Čuchraň [-] , P. Peterka [-] (46. M. Slabyhoudek [-] ) , P. Neumann [-]

FC Cheb
J. Klier [-] - J. Vondrášek [-] , P. Dulovec [-] , P. Benkovský [-] (26. V. Kutlák [-] ) - J. Anděl [-] (46. N. Tůma [-] ) , P. Trampusch [-] (36. D. Račák [-] ) , J. Dvořák [-] (60. P. Koloc [-] ) , P. Sedlák [-] - V. Altman [-] , R. Prokopec [-] (72. J. Csordas [-] ) - F. Eschler [-]

ŽK: 70. J. Šaloun - 11. P. Dulovec .
Místo: tráva. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Grůza David - HENYCH Karel, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.