2:3p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodovaly penalty


Branky


1

V rámci 15. kola se odehrálo v krajském přeboru i jedno malé derby. Do Bolevce totož zavítali hráči Lhoty, kteří pod novými trenéry ještě nevyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Po čtvrthodině se do velké šance dostal Václav Kalčík, který šel sám na Böhma, ale při snaze o kličku byl dostižen stoperem a ze šance nebylo nic. Ve 22. minutě se hosté ujali vedení. Matěj Strejček přebral balón na levém křídle a podnikl slalom středem hřiště. Na jeho pohyb nikdo z přihlížejících obránců nezareagoval, a lhotský útočník tak došel až k hranici velkého vápna, odkud napřáhl a jeho projektil zapadl pod horní tyč Körnerovy branky. Ten samý hráč mohl přidat i druhý gól, ale sám před brankářem promáchl na malém vápně a míč se odkutálel pryč. Vyrovnat mohl Kalčík, který ale v pádu trefil pouze tyč. 

Kuriózní vyrovnání

V 69. minutě si Sokol upevnil náskok. Pavel Greif zahrával volný přímý kop, jeho střela byla zblokována a hosté se ihned vydali do protiútoku. Zbyněk Černý zatáhl míč k postranní čáře a přihrál Vladislavu Fialovi, který míč vrátil zpětnou přihrávkou pod sebe na velké vápno, kam se z druhé vlny přiřítil Jakub Šroubek a krásnou ránou poslal míč do šibenice. Ihned po rozehrání ale došlo v nepřehledné situaci k faulu od Lukáše Matouška, který nakopl soupeře do nohy, čehož si všiml pomezní Kafka a po konzultaci s hlavním rozhodčím byl Matoušek vykázán předčasně do sprch. V tu chvíli pronesl jeden z fanoušků domácího celku "Hm, to už asi jen dohrajou..". To ale netušil, co se bude dít dál. I v deseti se totiž domácí semkli a v 76. minutě vstřelili kontaktní gól. Po centru do vápna od Greifa se míč odrazil k Bublíkovi, který halfvolejem uklidil míč do šibenice. V 90. minutě přišlo kuriózní vyrovnání. Jan Sušánka si postavil míč k rozehrání rohového kopu a jeho přízemní centr prošel na přední tyči až do branky. Za stavu 2:2 byl zápas ukončen a následovaly penalty.

Na penalty šťastnější Lhota

V penaltové loterii, která je přežitkem už pouze v Plzeňském kraji, byli šťastnější hosté, kteří po přesném kopu Jakuba Horníka vezou domů dva body.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér domácích: "Před zápasem jsem myslel, že to bude tak 0:5, 0:6, protože nám chyběla lidi, takže náhradní gólman musel do pole. Zrovna on měl ale nějaké šance, ten první poločas jsme celkem zvládli, druhou půli jsme i tlačili. Potom jsme ale prohrávali 0:2 a hráli jsme o desíti. Kluci ale bojovali, vyhecovali se a v poslední minutě jsme z rohu vyrovnali. Na penalty jsme prohráli, což je škoda."

TJ Sokol Lhota
Josef Humeník, trenér hostů: "Mysleli jsme, že už konečně získáme tři body, zápas jsme měli i dobře rozehraný, ale zase jsme ten závěr našimi chybami nepochopitelně nezvládli a nakonec bereme pouze dva body. I když si myslím, že jsme si dnes ty tři body zasloužili, ale takticky jsme ten závěr prostě nezvládli."



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - P. Greif [-] , V. Kalčík [-] , M. Zítek [-] , J. Hibler [-] , J. Šlehofer [-] , M. Pelnář [-] , L. Matoušek [-] , M. Bublík [-] , J. Fryček [-] , J. Sušánka [-]

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - V. Zelenka [-] , J. Horník [-] , J. Šroubek [-] , L. Janka [-] - M. Kučera [-] , J. Kohout [-] , Z. Černý [-] , J. Hrdlička [-] - M. Strejček [-] , V. Fiala [-]

ŽK: 39. V. Kalčík , 42. M. Pelnář , 90. J. Sušánka - 35. M. Strejček , 55. V. Fiala , 76. M. Kučera , 83. J. Kohout . ČK: 70. L. Matoušek .
Místo: Bolevec. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Burda Miloš - KAFKA Václav, DOKSANSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 11. 2015 17:10
Skoda,ztrata bodu