0:5
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice rozdrtila Rokycany


Branky


0

Ačkoliv se Rokycanům letos doma daří, tak nedokázaly ve 14. kole podat optimální výkon a našláplé Sušice podlehly vysoko 0:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři trefy a bylo rozhodnuto

Sušice do utkání vstoupila ve velkém stylu a hned ve 4. minutě se mohla radovat. Miroslav Vrhel našel z rohového kopu na vápně osamoceného Jiřího Kysilku, který si míč jedním dotekem zpracoval a druhým vyslal na branku střelu, kterou hlavou nešťastně tečoval do protipohybu Wohlmutha Jaroslav Šafář. Ve 12. minutě si navíc neporozuměla stejná dvojice při rozehrávce, míč ukradl kapitán hostů Radek Kočí a míč nasměroval do odkryté branky. Trenér Horváth určitě nebyl spokojen se hrou svého týmu, ovšem vrásky na čele mu už před zápasem udělal počet hráčů v šatně, kdy domácí Rokycany disponovaly pouze jedním hráčem na střídání a nastoupit museli hráči širšího kádru. Pět minut před koncem prvního dějiství se navíc náramně prosadil Jaromír Králík, který si krásně zpracoval dlouhý křížný balón od Miroslava Vrhela a krásnou ránou do růžku přeloboval gólmana Wohlmutha.

Skóre mohlo být i vyšší

Peter Horváth zřejmě o poločasové pauze domluvil svým svěřencům a začátek druhého poločasu vypadal pro domácí fotbalisty velmi nadějně, ale i tak se nedokázali dostat do žádné velké šance. To se sice Sušici nadále dařilo, ale branky nepadaly. "Jak je zvyekm, při větším vedení koncentrace hráčů klesá a samozřejmě i to řešení šancí je horší.", přidal svůj názor na psychiku hráčů hostující mentor, Jan Staněk. Branky začaly opět padat až 10 minut před koncem utkání. V 81. minutě si Jiří Kysilka narazil před vápnem s Jaromírem Králíkem a zpětnou nahrávkou na malé vápno našel volného Miroslava Vrhela, který nedal domácímu gólmanovi šanci. V 86. minutě se opět hráč s číslem 7, Miroslav Vrhel, nadechl na polovině k úchvatnému sólu a míč doslova dovezl do branky. Tímto krásným gólem tak ukončil zajímavý duel, ze kterého vyšla vítězně hostující Sušice.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér domácích: "Dneska jsem opravdu zklamaný, kluci mě zklamali neskutečným způsobem. Na Sušici jsme se připravovali celý týden, ale to, co jsme dnes předvedli, nemělo s fotbalem nic společného. Na druhou stranu jsme měli hodně velkou marodku, ale takto se o místo v základní sestavě nebojuje. Samozřejmě ale musím uznat kvality Sušice, která byla výborně připravena, věděla, co chce hrát. Dnes jsme se neprosadili ani v útoku, ale ani v záloze, kde jsme byli o krok později vždy."

TJ Sušice
Jan Staněk, trenér hostů: "Prvních 40 minut jsme hráli výborně, získali jsme vedení 3:0. Po zbytek zápasu jsme kvalitní kombinační hrou vedení udrželi, i když výsledek mohl být mnohem větší."



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - P. Pfeifer [-] , J. Abrt [-] , J. Kořínek [-] (78. F. Škarda [-] ) , M. Černý [-] , J. Kořínek [-] , T. Kroc [-] , O. Havlíček [-] , J. Šafár [-] , O. Král [-] , M. Trnka [-]

TJ Sušice
K. Gill [-] - O. Skrbek [-] , T. Fuchs [-] (89. M. Bachroň [-] ) , J. Melka [-] - F. Hrach [-] (78. P. Hubáček [-] ) , J. Szedmák [-] , J. Skála [-] (84. L. Hájek [-] ) , J. Králík [-] (83. J. Čanecký [-] ) , J. Kysilka [-] - M. Vrhel [-] , R. Kočí [-] -

ŽK: 65. O. Havlíček .
Hráči zápasu: J. Králík .
Místo: Rokycany. Počet diváků: 91. Rozhodčí: Špoták Rudolf - HOMR Michal, POHANČENÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.