3:1
(0:0)
87. J. Kubr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Start porazil Jiskru


Branky


56. J. Cole , 62. J. Cole , 89. K. Šleis - 87. J. Kubr
0

Bojovný tým Lub nastoupil v neděli na svém hřišti proti mladému celku domažlické Benfiky, které se již několik zápasů trápí v koncovce. Napravit to mohla právě dnes.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hafo šancí, žádný gól

Do zápasu vstoupily lépe Domažlice a soupeře od prvních minut tlačily. Do šancí se dostal například Ivo Vojtko, ale svůj tým do rychlého vedení neposlal. V další šanci selhal Miroslav Špírek, kterého zradilo zpracování a jeho pokus poté neměl potřebné parametry. Když už skórem nepohnul ani pokus navrátilce Leitla, dostali se do šance domácí. Největší šanci si ale hosté schovali až na závěr poločasu. Martin Buršík se ocitl na penaltové značce zcela sám a zívala na něj prázdná branka. Míč mu ovšem v poslední chvíli lehce skočil a hostující útočník netrefil míč tak, jak by si přál a jeho pokus skončil vedle branky. "Už nás to trochu sráží. Na branku potřebujeme deset šancí. Na klukách je to už taky trochu znát, že si v těch šancích tolik nevěří.", hlásil zklamaně trenér Benfiky, Martin Steinbrücker. 

Luby trestaly

V 56. minutě přišel pro domácí první šok. Po zraceném míči se vydal do útoku tandem Cole - Švátora. Druhý jmenovaný vyslal na mladého gólmana Straku střelu, kterou byla sražena do míst, kde se pohyboval Jerome Cole, který i díky dezorientaci bránících hráčů Domažlic poslal míč do branky. Za dalších 5 minut přišel šok druhý. Po dalším útoku zakončoval po přihrávce Jeroma Cole opět Karel Švátora, jeho střela se odrazila od tyče opět k volnému Cole, který neměl problém dostat balón do sítě. V 87. minutě se střídající Milan Lucák prodral přes pravou stranu až k velkému vápnu, odkud vyslal prudký centr do vápna, který proskočil až na zadní tyč, kde číhal Jan Kubr, který míč doklepl do odkryté branky. Kontaktní branka sice hosty nakopla, ovšem hostujícímu trenérovi Smolíkovi vyšlo perfektní střídání. Po pár vteřinách na hřišti se do brejku dostal Karel Šleis, teprve 17letý talent domácího celku, a míč zkušeně poslal kolem padajícího Straky do sítě, čímž stanovil konečné skóre 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "Náš dnešní výkon byl velmi bojovný. Bojovný výkon, samozřejmě podpořený nějakou kvalitou, byl i příčinou našeho dnešního úspěchu v podobě tří bodů."

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér hostů: "Nám se povedl vstup do zápasu, během úvodních 20 minut jsme měli pět brankových příležitostí, které jsme zase neproměnili. Potom se hra vyrovnala, ale stejně si myslím, že jsme do poločasu měli vést. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře, ale soupeř nám dal první branku po naší chybě. Potom jsme hráli již v deseti, soupeře jsme tlačili, ale obrátit skóre se nám nepovedlo."



Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - A. Čížek [-] , M. Vejskal [-] , M. Pivoňka [-] , J. Lysek [-] - K. Křížek [-] , P. Čipera [-] (73. P. Voráček [-] ) , P. Kvítek [-] (80. J. Nešpor [-] ) , D. Raišl [-] (89. K. Šleis [-] ) - K. Švátora [-] , J. Cole [-]

TJ Jiskra Domažlice B
J. Straka [-] - M. Špírek [-] , J. Kubr [-] , L. Leitl [-] , L. Waldmann [-] (89. M. Vísner [-] ) , M. Pavlíček [-] (74. J. Šimůnek [-] ) , I. Vojtko [-] (73. M. Lucák [-] ) , D. Lešek [-] , O. Černý [-] (89. M. Hojda [-] ) , M. Buršík [-] , T. Korelus [-]

ŽK: 13. P. Čipera , 23. D. Raišl - 16. I. Vojtko , 44. O. Černý , 58. D. Lešek . ČK: 66. D. Lešek .
Hráči zápasu: J. Cole - O. Černý .
Místo: Luby. Počet diváků: 110. Rozhodčí: VOCELKA Milan - ŠIMEK František, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.