Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Mýta s Chotíkovem nabídl šest branek


Branky


0

Dle papírových předpokladů to před zápasem vypadalo, že by měl Chotíkov svého soupeře přehrát. Mýto ale ukázalo, že se s ním i přes nepovedený úvod sezóny musí počítat a proti silnému týmu Chotíkova si vynutilo pokutové kopy a následně v nich urvalo výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný úvod utkání od Chotíkova

Chotíkov začal velmi aktivně a po osmi minutách hry se mohl radovat z úvodní branky. Střela Jiřího Pechlera z trestného kopu trestuhodně vypadla Jakubu Křikavovi z rukavic a Jaroslav Kluska doklepl míč do sítě. Z rychlého protiútoku se prosadili hosté podruhé o minutu později. Jan Fikar hledal ve vápně Jiřího Hartla. Přihrávka ale byla sražena před vápno, kam se k míči rozběhl Dominik Chotěborský a parádní ranou div neroztrhl síť. Ve 20. minutě to již bylo 3:0 a mýtské naděje na body pomalu braly za své. Za obranu domácích se dostal Jiří Hartl a střelou na zadní tyč nedal Křikavovi šanci. Ještě do poločasu ale bylo sníženo. Petr Štych vybojoval na půlce balón a posunul na pravé křídlo, kde číhal Marek Lupáč, který si všiml vyběhnutého Vojáčka a pěkným lobem snížil na 1:3.

Vyrovnání

Mýto nic nezabalilo a před 250 diváky se chtělo ukázat. V 67. minutě vybojoval balón Jiří Hereit, posunul na hranici vápna k Ladislavovi Šťastnému, který propálil gólmana Vojáčka a snížil na rozdíl jediné branky. O pár minut později bylo vyrovnáno. Střídající Martin Švejda se vydal do vápna mezi dva hráče soupeře, byl faulován a rozhodčí odpískal pokutový kop, který bezpečně proměnil Petr Štych. Za stavu 3:3 mohli výsledek na svou stranu strhnout hostující hráči. Nebezpečnou střelu Davida Vacka z trestného kopu ale gólman Kříkava vytáhl na rohový kop. Z následného centru hlavičkoval osamocený Šulan, mladý gólman Mýta ale reflexivně vyrazil a odčinil si svou minelu ze začátku utkání. V 83. minutě šel Chotíkov do deseti, když druhou žlutou kartu uviděl Jaroslav Levý. Mýto mohlo přidat čtvrtou branku, ale proti byla branková konstrukce. Po ose Štych - Lupáč putoval míč k Martinovi Švejdovi, který křížnou střelou trefil tyč.

 

"Za bojovnost a vítězství bylo to vedení zasloužené!", komentoval na závěr Jan Basl, vedoucí domácího týmu.

Penalty pro Mýto

Penaltový rozstřel je vždy věc štěstí, které se dnes přiklonilo na stranu domácího Slavoje. Ve třetí sérii chytil Jakub Křikava pokus Martina Míky a rozhodující penaltu naopak za Mýto proměnil Michal Veverka, díky čemuž bere domácí tým bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí domácích: "Naše nasazení bylo úžasné. Chtěli jsme potvrdit body z Lub, ale ve 20. minutě jsme prohrávali 3:0. Už to vypadalo, že je rozhodnuto. Druhý poločas byl ale v režii Mýta a v závěru nás podržel gólman Křikava."

FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek, trenér hostů: "Do zápasu jsme vstoupili hodně dobře, ale domácí bojovali a do poločasu snížili na 3:1. I ve zbytku utkání předváděli velkou bojovnost a doslova si vybojovali dva body, na penalty to byla již loterie."



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Křikava [-] - M. Lupáč [-] (88. F. Sůva [-] ) , J. Hereit [-] (70. M. Veverka [-] ) , L. Šťastný [-] , P. Štych [-] , P. Bejček [-] , J. Kotnauer [-] , M. Světlík [-] , R. Fišer [-] , M. Tyc [-] , M. Kolařík [-] (46. M. Švejda [-] )

FC Chotíkov 1932
M. Vojáček [-] - J. Fikar [-] , J. Hartl [-] , D. Chotěborský [-] (75. T. Hruška [-] ) , J. Kluska ml. [-] , J. Levý [-] , D. Míka [-] , M. Míka [-] , J. Pechler [-] (80. J. Šulan [-] ) , M. Prais [-] , D. Vacek [-] (34. M. Lopata [-] )

ŽK: 52. P. Bejček , 69. R. Fišer , 80. J. Kotnauer , 87. M. Tyc , 90. M. Světlík - 36. J. Levý , 57. J. Kluska ml. , 86. J. Hartl . ČK: 83. J. Levý .
Hráči zápasu: R. Fišer - M. Míka .
Místo: Mýto. Počet diváků: 253. Rozhodčí: Špoták Rudolf - ČERVENÝ Václav, POHANČENÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.