6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice si zastřílely


Branky


19. P. Bešta , 24. P. Bešta , 36. P. Lambor , 57. P. Bešta (p.) , 67. P. Lambor , 79. P. Lambor
0

Lhota je velmi příjemné překvapení soutěže a svým fotbalem dokáže bavit diváky. Tentorkáte se postavil silným Přešticím, které soupeře zdecimovaly šesti góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas Pavla Bešty

Skóre otevřel v 19. minutě Pavel Bešta. Zmatků v hostující obraně využil Zdeněk Michal, který sebral míč a upaloval na branku Miroslava Šoltyse. Ve vápně si všiml naběhnutého Pavla Bešty, který již měl proti prázdné brance snadnou úlohu. O pět minut později bylo doma u Beštů ještě veseleji. Miroslav Šoltys obdržel těžký míč, který nepřesně zpracoval, k brankáři Lhoty naběhl znovu sniper Přeštic, který si míč uzmul pro sebe a z 5 mětrů poslal míč do prázdné branky. Jakub Šroubek poslal znovu nepřesnou rozehrávku na gólmana Šoltyse, kterou vystihl Pavel Bešta, který ale nehamounil a přihrál do vápna volnému Lamoborovi, který zavěsil přes hradbu těl pod horní tyč.

Poločas Patrika Lambora

Trápení lhotské defenzivy pokračovalo i v druhé půli. V 57. minutě se smolař utkání Jakub Šroubek přimotal k dalšímu gólu, když fauloval unikajícího Beštu v pokutovém území a sám faulovaný penaltu proměnil a završil tím svůj hattrick. V 67. minutě utekl po nepřesném rohovém kopu Ivan Blahoudek, vyslal do úniku Pavla Beštu, který našel ve vápně Patrika Lambora, který uklidil míč do protipohybu Šoltyse - 5:0. Ojedinělou šanci Zbyňka Černého zpacifikoval gólman Růžička. Poslední tečku za atraktivním utkáním udělal znovu Patrik Lambor. Na přihrávku Pavla Bešty z levé strany si naběhl Ivan Blahoudek, jeož střelu gólman Šoltys vyrazil k Patriku Lamborovi, který zamířil přesně k tyči a i on si mohl vychutnat pocit hattricku.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Dneska se nám hrálo velmi dobře, velmi rychle jsme se dostali do vedení a do poločasu to bylo již 3:0. Lhota hrála pěkně a sympaticky se snažila hrát stále aktivní fotbal i za nepříznivého stavu, což nám vyhovovalo a my jsme navyšovali skóre."

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér hostů: "Podle výsledku se nám nedařilo. Do zápasu jsme nastoupili ustrašeně a měli jsme ze soupeře velký respekt, v průběhu utkání se ukázalo, že oprávněný, protože soupeř hraje výborný a rychlý fotbal. My jsme jim to navíc usnadnili naší neaktivitou. Hrozné individuální chyby, kdy jsme čtyři branky doslova daroval."



Sestavy


FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - V. Uzlík [-] (74. J. Ornet [-] ) , J. Duchek [-] , V. Lecjaks [-] , Z. Štěpán [-] - M. Bouc [-] , M. Zdeněk [-] , I. Blahoudek [-] , M. Vacík [-] (46. J. Gerstner [-] ) - P. Bešta [-] , P. Lambor [-] (79. S. Turek [-] )

TJ Sokol Lhota
M. Šoltys [-] - J. Šroubek [-] (74. P. Korous [-] ) , P. Nový [-] , L. Janka [-] , J. Hrdlička [-] , L. Nejdl [-] (79. Z. Paul [-] ) - Z. Hackr [-] (46. M. Kučera [-] ) , Z. Černý [-] (67. J. Horník [-] ) , L. Čejka [-] , V. Fiala [-] - M. Strejček [-] (74. D. Křížek [-] )

ŽK: 58. I. Blahoudek , 69. M. Zdeněk - 34. L. Janka .
Hráči zápasu: P. Bešta .
Místo: Přeštice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlajs Jakub - MAZANEC Marek, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.