1:2p.
(0:1)
40. V. Mifek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně byla na pokutové kopy úspěšnější než Košutka


Branky


77. J. Bureš - 40. V. Mifek
0

Vyrovnaný zápas mezi Kdyní a Košutkou rozhodovaly až pokutové kopy. Ty lépe zvládli hosté ze Kdyně a radovali se tak z bodového přídělu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřeli koncem půle hosté

Vyrovnaný zápas sehrála Košutka doma se Kdyní. Košutka často držela na svých kopačkách balon, dostávala se ale spíše jen po vápno, vyložené šance v první půli k vidění nebyly. Kdyně často chodila do brejků, jeden z nich se hostům povedl, Košutka propadla v obraně, Kdyně předvedla krásnou kombinaci a ve čtyřicáté minutě otevřel skóre a poslal hosty do vedení Vojtěch Mifek.

Košutka srovnala a byla z toho remíza

Ve druhé půli Košutka zvýšila tlak, ale obrana Kdyně byla takříkajíc nepropustná. V sedmasedmdesáté minutě se dostal balon za obranu, toho se chytil levý bek Jan Bureš, který balon vybojoval a dal na zadní tyč, čímž srovnal na 1:1.

Pokutové kopy vyšly lépe hostům

Standardní hrací doba nerozhodla, a tak došlo na pokutové kopy. V těch se lépe dařilo hostům. Domácí celek dva nedal, hosté proměnili všechny.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas: "V první půli jsme začali dobře, byli jsme lepší na balonu, zmáčkli jsme je, ale spíš to byl takový tlak jen po malé vápno, nedostávali jsme se do vyložených šancí. Soupeř se snažil chodit do brejků, jeden brejk se mu povedl, kdy jsme měli před koncem poločasu aut, tam jsme propadli, soupeř krásně vykombinoval a zakončil na zadní tyč. Ve druhé půli soupeř rezignoval a zabetonoval to, v deseti lidech byl ve vápně. Pak šel balón z půlky za obranu, tam byl levý bek Bureš, vybojoval balon a dal na 1:1. Pak jsme sice tlačili, ale druhý gól nám tam nepadl a penalty vyhrál soupeř. My nedali dvě, oni proměnili všechny."

SK Kdyně 1920, z.s.
Vladimír Trumpeš: "První půle byla dobrá, tam jsme byli poměrně dost aktivní, dokázali jsme pět minut před poločasem dát góla. Ovšem druhou půlku tak patnáct minut to samé, ale pak byl lepší soupeř a vyrovnal. Když to vezmu kolem a kolem, my byli lepší první poločas, oni byli lepší druhý poločas, takže remíza zasloužená na obě strany, tam si myslím, že je to objektivní. Potom na penalty nás skvěle podržel brankář, to ale my víme, už nám takhle pomohl několikrát."



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Bureš [-] , P. Arnošt [-] (76. J. Holec [-] ) , F. Řežábek [-] (53. P. Kerndl [-] ) , M. Primas [-] , J. Novák [-] , T. Forejt [-] (64. J. Blažejovský [-] ) , J. Stanka [-] (64. D. Triner [-] ) , L. Kovařík [-] , J. Pekník [-] , P. Kalaš [-]

SK Kdyně 1920, z.s.
V. Horáček [-] - K. Šmejkal [-] , T. Pergl [-] (76. K. Knauer [-] ) , K. Hamor [-] (89. J. Šmejkal [-] ) , M. Džugan [-] , P. Černý [-] , V. Mifek [-] (66. L. Výškrabka [-] ) , J. Iha [-] , K. Forst [-] , P. Forst [-] , P. Blažek [-]

ŽK: 54. J. Iha , 74. P. Černý .
Hráči zápasu: J. Bureš - V. Mifek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Říha Zdeněk - BÍNA Roman, PETRŽÍLKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.