1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně veze body z Černic


Branky


31. L. Nohava - 3. M. Džugan , 38. M. Výškrabka (p.)
0

Už ve třetí minutě zápasu šli hosté ze Kdyně v šestém kole na půdě plzeňských Černic do vedení. I když domácí celek dokázal odpovědět a srovnat, hosté si náskok vybojovali proměněným pokutovým kopem zpět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla osobní souboje, hosté vytěžili maximum

Hostující celek Kdyně šel do vedení již krátce po zahájení utkání, ve třetí minutě úspěšně zakončil Michael Džugan, který otevřel skóre a poslal hosty do vedení. Charakter hřiště ovlivnil do jisté míry i charakter zápasu, a tak nebyla na hřišti nouze o osobní souboje, neboť menší hřiště k tomu doslova svádělo. Domácí Černice se dokázaly na soupeře dotáhnout a srovnat na 1:1 v jedenatřicáté minutě po zásluze Lukáše Nohavy. Krátce na to ale Kdyně odpověděla a v osmatřicáté minutě jí vrátil jednobrankové vedení díky pokutovému kopu Martin Výškrabka. Do šaten se tak o poločasu odcházelo za stavu 1:2.

Kdyně si náskok pohlídala

Druhá půle již na stavu utkání nic nezměnila. Kdyně se zaměřila na zajištění obrany, oba celky měly několik šancí, žádná z nich ale ke změně stavu utkání nepřispěla. V zápase lze vyzdvihnout výkony především domácího Marka Semana, který režíroval hru a rozdával balony. Na straně hostí předvedl výborný výkon brankář Vladimír Horáček, který celek podržel, a stoper Petr Forst, který se podílel na organizaci defenzivy a zajištění obranné linie Kdyně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Zdeněk Daněk: "Měli jsme převahu. Soupeř vytěžil z minima maximum, vyhráli 2:1 na penalty."

SK Kdyně 1920
Vladimír Trumpet: "Celkově byl zápas surovější, neboť hřiště bylo menší, což charakter zápasu ovlivnilo a bylo k vidění dost soubojů. První poločas jsme sehráli dobře, v druhém jsme se soustředěli na zabezpečení obrany."



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - J. Bystřický [-] (88. J. Nedvěd [-] ) , J. Müller [-] (64. R. Kozák [-] ) , P. Stoilov [-] , P. Mlnařík [-] , M. Laibl [-] (79. J. Šašek [-] ) , L. Nohava [-] , L. Táborský [-] (68. M. Chvojka [-] ) , R. Nádraský [-] , P. Vlček [-] , M. Seman [-]

SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - P. Blažek [-] (65. M. Miklič [-] ) , P. Forst [-] , J. Šmejkal [-] , J. Iha [-] - R. Mathauser [-] (73. K. Hamor [-] ) , M. Výškrabka [-] , L. Výškrabka [-] (83. K. Forst [-] ) , K. Knauer [-] (46. P. Černý [-] ) - M. Džugan [-] , K. Šmejkal [-] (88. M. Janeček [-] )

ŽK: 44. P. Blažek , 81. P. Černý , 89. M. Janeček , 90. J. Iha .
Hráči zápasu: M. Seman - P. Forst .
Místo: Tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Žák Ondřej - SLADKÝ Stanislav, HUDEČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.