2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně skolila Slavoj a již je šestá!


Branky


0

Po dvou nezdarech domácí opět okusili chuť vítězství a s osmi získanými body se vyšplhali již na šestou příčku v průběžné tabulce, hosté jsou o jediný bodík pozadu.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

První půle přinesla několik zajímavých příležitostí, ovšem ke smůle více než sta diváků, kteří si našli cestu přímo na stadion, žádná z nich v brance neskončila. Domácí měli šancí více, například Šmejkal orazítkoval břevno, ale v té největší selhal hostující Masopust, když se Žihle prokombinovala do vápna a jmenovec slavného fotbalisty místo přihrávky na penaltový puntík, kde již číhal osamocený spoluhráč, volil střelou z úhlu, která se mezi tři tyče nevešla. Fanoušci se tak o přestávce mohl pouze dohadovat, zda-li a jak druhých pětačtyřicet minut rozhodne.

 

 

A také opravdu rozhodlo. Po necelé čtvrthodince si brankovou konstrukci z první půle vynahradil Karel Šmejkal, který dostal do běhu ideální kolmici mezi beky a umístěnou ranou překonal Bláhu. Definitivní pojistku pak přidal pro své barvy další Karel, tentokráte Forst, když si opět jmenovec a autor prvního gólu naběhl na míč do ulice, kulatý nesmysl podržel a počkal si právě na svého spoluhráče, kterému naservíroval příhru před prázdnou bránu Žihle. Domácí tak v pátém utkání nové sezóny zapisují třetí vítězství, hosté jsou však pouze o jediný bodík zpět.        

 



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
Trumpeš Vladimír (SK Kdyně 1920): „Soupeř byl dobrý, zápas vyrovnaný. Na vyložené příležitosti jsme možná měli trochu navrch. Naše klasika, náš problém, zazdívali jsme šance, pak jsme to naštěstí protrhli a závěr si pohlídali.“

TJ Slavoj Žihle
Sedlák Jiří (TJ Slavoj Žihle): „Na celém utkání bylo nejlepší hřiště. Jak my, tak soupeř, jsme se hráli hrozný fotbal. Jeli jsme pro body, ale to, co jsme předvedli, nemělo s fotbalem nic společného. Duel se nepovedl ani rozhodčím.“



Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - J. Iha [-] , J. Šmejkal [-] , P. Forst [-] , K. Knauer [-] - V. Mifek [-] , T. Pergl [-] (85. M. Miklič [-] ) , M. Výškrabka [-] , L. Výškrabka [-] (75. K. Forst [-] ) - K. Šmejkal [-] (86. M. Janeček [-] ) , M. Džugan [-] (79. K. Hamor [-] )

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - S. Peterka [-] , J. Najmon [-] , J. Masopust [-] , R. Otcovský [-] , M. Vrána [-] , M. Tyr [-] , T. Krofta [-] , T. Rambousek [-] , J. Bulín [-] , L. Rázek [-]

ŽK: 22. M. Výškrabka - 19. M. Tyr , 76. R. Otcovský , 85. J. Bláha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bína Roman - HÁJEK Zdeněk, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.