Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně deklasovaly Erpužice rekordním rozdílem


Branky


0

Osmnáct branek v letošní sezóně ještě zatím nepadlo, a tím spíše ne, aby osmnáctkrát za jeden zápas rozvlnil síť jeden tým. Lázním se to ale podařilo. Dokonale totiž využily toho, že soupeř dorazil výrazně oslaben a ve velmi , řekněme, "zkušené" sestavě, která už tempu okresního přeboru nedokáže stačit. A to se potvrdilo. Lázním se navíc dařilo v utkání i produktivně a opravdu využily téměř vše, nač sáhly. Zkrátka v podání domácích se to dá hodnotit, jako velmi povedený zápas a v podání soupeře zkrátka jako velmi zlý sen. Sokol se navíc díky této výhře posouvá na čtvrtou příčku, o nížsi to v posledním kole podzimu ještě v přímém souboji bude muset rozdat s Kšicemi. To Erpužice už nemají na únik z posledního místa ani naději.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na nijak vysoký rekord to zpočátku nevypadalo

Lázně měly od začátku navrch a byly jednoznačně lepší, ale na nic nečekaného to zkraje utkání nevypadalo. Domácí zkrátka měli vše ve svých rukách a vylo jasné, že dnes v poklidu zvítězí, ale o tak vysokém konečném rozdílu asi zkraje nikdo nepřemýšlel. Vždyť poprvé se Lázně trefily vlastně až v desáté minutě, když rozvlnil síť Jaroslav Sak. Až o sedm minut déle zvýšil David Brunner a v šestadvacáté minutě to bylo po zásahu Karala Praizlera teprve 3:0. A když v sedmatřicáté minutě zvyšoval Jan Zábranský na 4:0 na nějaký extra trhák to ještě stále nevypadalo. V závěru půle se ještě prosadili Jaroslav Sak a Pavel Rašín, což znamenalo před druhou půlí vedení 6:0, a i kdyby se trefili domácí ve druhé půli ještě šestkrát, rekord ve vstřeených brankách by to stále nebyl, navíc je zvykem, že ve druhé půli v takových zápasech většinou padá branek méně.

Branky, branky, branky, celkově dvanáct za poločas

Ve druhé půli se ale na Erpužicích projevilo celkové staří a fyzická nepřipravenost, takže měli domácí ještě snazší pozici a poté, co se rozhodli utkání dohrát naplno a nepolevit, tak už jen přidávali branku za brankou. Nejprve zvýšil na 7:0 František Vacata a s krátkými pauzami se v následující desetiminutovce trefovali ještě Pavel Rašín, Jan Zábranský a pak znovu Pavel Rašín, kteří tak už před uplynutím šedesáti minut zajistili svému týmu vedení 10:0 a už to pomalu začalo naznačovat až nečekaný výsledek. V pětašedesáté minutě se pak podruhé trefil také Karel Praizler a o chvíli později přidal další branku díky penaltě také brankář Martin Surovčík. Zdaleka to ale nebylo ještě vše. Během dalších pár minut poté v rychlosti navýšili ještě Jaroslav Sak, František Vacata a Karel Praizler a za stavu 15:0 a patnáct minut před koncem už bylo o rekordu rozhodnuto. Téměř během jedné půlminuty se navíc v osmdesáté minutě trefili František Vacata a Karel Praizler znovu a tohle už bylo opravdu, jako z říše snů. Erpužice byly stále více na dně a nestačily Lázním sekundovat. V poslední desetiminutovce se však trefil pouze už Pavel Rašín, který ve čtyřiaosmdesáté minutě upravil na konečných 18:0 a svou čtvrtou brankou dovedl Lázně k výhře za tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně): My jsme se s celým týmem rozhodly, že se k dnešnímu zápasu nebudeme jakkoli vyjadřovat. Jen bychom chtěli smeknout před těmi kluky z Erpužic, kteří se i ve svém věku nebojí stoupnout si na hřiště a odevzdat dobrý výkon. A chtěli bychom rozhodně vyzdvihnout výkon erpužického gólmana, který sice dostal osmnáct branek, ale chytal opravdu dobře a myslím, že svůj tým hodně podržel. Takže klobouk dolů před Erpužicemi.

TJ Jiskra Erpužice
Jiskra Erpužice: Erpužice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
M. Surovčík [-] - J. Zábranský [-] (55. J. Míšek [-] ) , M. Pohlot [-] , D. Brunner [-] , J. Jelen [-] , J. Sak [-] , A. Kolář [-] (70. P. Hospodářský [-] ) , K. Praizler [-] , P. Rašín [-] , J. Nevařil [-] , F. Vacata [-]

TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - T. Klimeš [-] , M. Šustr [-] , V. Novikov [-] , P. Kořínek [-] - M. Šťastný [-] , J. Pavuk [-] - A. Havel [-] , J. Uhlíř [-]

Místo: K.Lázně. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sirový Václav - ŠAŠEK Miroslav (N), SEKNIČKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.