3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

29.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč stáhla dvougólové manko, na třetí úder už neodpověděla


Branky


0

Hlučín odehrál doma poslední zápas, ve kterém v závěru utkání rozhodl o výhře 3:2, konkrétně talentovaným dorostencem Ságnerem. V hlučínském ačku opět trénuje ikona Martin Hanus, který působil na jaře v hodonínském dresu, prozradil trenér Valachovič.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Badalyan prvním úspěšným centrem

Hlučín se chtěl rozloučit s domácím stadionem výhrou. Přiblížit se jí mohl už v 6. minutě, Dostál se dostal za obranu, Soukup mu ale svým výběhem skvěle zmenšil střelecký úhel a nohama střelu zastavil. Hlučínští nadále tlačili a hráli s míčem na kopačkách. Badalyan s Heinikem ze závěru míč do brány nedostali. Neurodilo se ani ve 24. minutě, Badalyanovi chyběl krok, aby doklepl míč do prázdné brány. Tento hráč se ale trefil o deset minut později. Žižka adresoval Badalyanovi povedenou přihrávku a ten špičkou poslal míč kolem Soukupa do sítě. Srovnat mohl Karásek, Hampel jeho střelu jen sledoval a měl štěstí – míč minul tyč.

Chlupovy branky nestačily

Ve 48. měl šanci třebíčský Novotný, Hampel byl ovšem u země rychle a míč vyrazil. A tak se prosadil domácí Žižka, pěkně se uvolnil a poslal míč k tyči – 2:0. V 70. minutě snížil třebíčský Chlup parádní střelou levačkou, Hampel plachtil vzduchem do prázdna. A Chlup o pět minut později dokonce vyrovnal! Tentokrát střílel z vápna pravačkou, míč byl tečován a zapadl do sítě – 2:2. Domácí si ale vedení vzali zpět – Badalyan zacentroval pěkně na zadní tyč, kde předskočil svého strážce Ságner a nohou ze vzduchu skóroval – 3:2. Hosté mohli ještě vyrovnat, ale Sasín vykopl míč z brankové čáry, hattricku byl v 85. minutě blízko Chlup.

 

OHLAS:

Gevorg Badalyan FC Hlučín:

"Myslím, že to byl zajimavý zápas hlavně pro diváky. Ztratili jsme dvougólové vedeni po našich chybách, ale přesto jsme vyhráli. Hlavně v první půli jsme měli 4 5 šancí, ale bohužel proměnili jsme jenom jednu. Druhý poločas jsme dali na 2-0, a pak po našich chybách dostali 2 góly. Naštěstí v závěru jsme dali gól a vyhráli 3:2. Myslím, že zasloužená výhra."



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Milan Valachovič, trenér FC Hlučín:: "Jednalo se o zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme byli lepší, dali jsme gól, šance jsme zahodili. V druhém poločase jsme zvýšili na 2:0 a místo toho aby došlo k navýšení, tak došlo k obrovskému polevení koncentrace, přišly chyby vzadu. Soupeř nás dvakrát potrestal a poté se nám podařilo dorostencem, který nastoupil, dát na 3:2. Ale znovu jsme se dopustili obrovské hrubky vzadu, kdy soupeř znovu měl 100% šanci, kterou naštěstí neproměnil."




Sestavy


FC Hlučín
D. Hampel [-] - R. Štefek [-] (81. P. Ságner [-] ) , K. Hudeczek [-] - M. Lukáš [-] , M. Foltyn [-] (71. E. Talián [-] ) - J. Mac [-] , T. Dostál [-] , R. Sasín [-] (86. J. Massaniec [-] ) , G. Badalyan [-] , P. Žižka [-] , V. Heinik [-]

HFK Třebíč
P. Soukup [-] - R. Houser [-] , C. Bagnon [-] , M. Šmíd [-] (56. L. Holý [-] ) , D. Komínek [-] , P. Novák [-] (86. O. Uličný [-] ) , J. Chlup [-] , O. Benda [-] , D. Klusák [-] , R. Novotný [-] (86. D. Lorenc [-] ) , L. Karásek [-]

ŽK: 78. R. Sasín - 76. O. Benda .
Místo: tráva. Počet diváků: 156. Rozhodčí: Mrázek Petr - KOZUBÍK Jiří, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.