0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 10:15

28.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes množství šancí udrželi Nemrava s Krbečkem nulu


Branky


0

Na hlavním stadionu Slovácka branka nepadla. Vítkovice tak ke konci soutěže v boji o druhé místo znovu ztratily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut se hrál důrazný fotbal plný soubojů, kde na pěkné útočné akce moc místa nezbývalo. Hosté se marně dožadovali po souboji Kovaříka s Dramém odpískání penalty. Jako první se dostal v 18. minutě do zajímavé šance domácí Zajíc, ale po pěkné individuální akci minul branku. Po půlhodině hry měly Vítkovice ještě větší štěstí – Mareš napřáhl za vápnem ke střele, Krbeček se musel hodně natahovat a míč na konci skončil na břevně. V závěru poločasu Fjodorovs ještě rozvlnil boční síť, Vítkovice si v prvním dějství tutovou pozici nevytvořily.

Ani druhá půle dlouhou dobu žádnou šanci nepřinášela. Vítkovice přece jen chtěly uhrát tři body a začaly se tlačit do zakončení. Nemrava musel v 70. minutě řešit rychlý kontr Vítkovic, když Bystrý naservíroval balón přesně ke Kovaříkovi, jenž ale neuspěl. V daleko větší šanci se o chvíli později ocitl hostující kapitán Dvořák, který ale nikým nehlídaný v pokutovém území minul. Krbeček podržel Vítkovice v 79. minutě proti vystřídavšímu Piteovi, který brankáře protáhl pěknou ránou. V závěru ještě Piteu po rohovém kopu hostů a rychlém protiútoku chytrou přihrávkou vybídl ke skórování Zajíce. Ten ale minul a tak se body mezi týmy rozdělily. Vítkovice si tak zahrávají, nechaly se na druhé pozici bodově dorovnat Uničovem.



Ohlasy k zápasu



MFK Vítkovice
Roman West (trenér, pro mfkv.cz): "Vyšel nám dobře úvod a závěr prvního poločasu. Měli jsme tam několik možností a střel. Velkou šanci měl Halaška či Gebauer, tady jsme měli kopat pokutový kop. Domácí byli více nebezpeční uprostřed první půle, kdy je vychytal ve velké šanci Krbeček a poté ještě nastřelili břevno. Ve druhém poločase jsme byli daleko aktivnější my. Nejprve nastřelil Kovařík tyč, po něm měli další možnosti Metelka a Hykel. Nejlepší fáze utkání byla po trojitém střídání v šedesáté minutě. Tady jsme si vytvořili velký tlak a množství šancí. Nejblíže ke gólu měli především několikrát Wojnar, po něm i Kovařík nebo Dvořák. Své příležitosti jsme neproměnili a málem byli na konci zápasu potrestáni Slováckem za naši nezodpovědnost při bránění. V tomto zápase jsme ale měli k vítězství určitě nejblíže z těch posledních tři utkání."



Sestavy


1. FC Slovácko B
V. Nemrava [-] - P. Škubník [-] , S. Dramé [-] , M. Kovář [-] , J. Prajza [-] , K. Fjodorovs [-] (70. K. Piteu [-] ) , L. Michna [-] , T. Zajíc [-] , T. Ťok [-] , E. Vinkler [-] , L. Mareš [-]

MFK Vítkovice
L. Krbeček [-] - R. Coufal [-] , D. Mikula [-] , O. Dvořák [-] , O. Cverna [-] - F. Metelka [-] (60. A. Hruzík [-] ) , J. Hlavica [-] , T. Hykel [-] - T. Gebauer [-] (60. P. Wojnar [-] ) , M. Halaška [-] (60. R. Bystrý [-] ) , M. Kovařík [-]

ŽK: 89. M. Kovář - 30. F. Metelka , 90. R. Coufal .
Místo: MěFS M.Valenty. Počet diváků: 87. Rozhodčí: Nováček Ivo - PFEIFER Michal, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.