Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 10:30

28.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: HFK mělo šance, ale proměňovali domácí


Branky


0

Otrokovice znervózněly jen na chvíli, když hosté snížili na rozdíl jedné branky, ale rychle si vzaly zpět pohodlný náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mlýnka prvním střelcem

Otrokovice mohly do utkání nastoupit v klidu, to HFK stále hraje o bytí a nebytí v MSFL. A hosté vstoupili do zápasu aktivněji a Balážik se musel mít na pozoru. První dvacetiminutovku hosté měli několik příležitostí, ale nevyužili je. A tak Otrokovice udeřily hned z první střely na bránu. Neubert vysunul Mlýnku, který před Muchou nezazmatkoval a proměnil – 1:0. HFK dál pokračovala v zahazování šancí, Pyclík nemířil přesně. A neuspěl ani Šteigl, ve 37. minutě se opřel do míče z voleje, ovšem šibenici o vlásek minul.

Olomouc ztratila naději během dvou minut

Úvod druhé půle byl symbolický – Hanáci dobře nastoupili, Pyclíkův trestňák kryl Balážik, ve 48. minutě Šteigl mířil do tyče a dorážku Pyclík nezvládl. A tak v 50. minutě skórovali Otrokovičtí. Vavruša v brejku ještě předal míč Elšíkovi, který už měl jednoduchou úlohu – 2:0. Hosté ale přece jen dokázali vsítit – Pyclík poněkolikáté v zápase zkusil střelecké štěstí a v 54. minutě jeho pěkná rána už zamířila za Balážikova záda. Pezzotiho zakončení následně brankář lapil a Otrokovice rozhodly. V 59. minutě domácí vytáhli svou zbraň a po dlouhém autu uklidil míč do sítě Vavruša. A dvě minuty poté Neubert využil prostoru ve vápně a zavěsil – 4:1. Olomouc se nevzdala, ale v zápase ji zoufale zklamala efektivita v zakončení, domácí si tak připsali na pohled jasné vítězství.

 

Ohlasy sháněla Kristýna Haldinová



Ohlasy k zápasu



1. HFK Olomouc
Jan Šteigl (hráč): "Od začátku jsme byli lepším týmem, dostávali jsme se do střeleckých pozic, co se týče střel, jsme měli 11 střel a soupeř jen jednu, ale tu využil. Z těch 11 střel jsem vystřelil na bránu pětkrát po individuálních akcích. 1. poločas jsme byli suverénně lepší. Druha půlka začala opět aktivním dobýváním domácí branky, po střele z voleje jsem trefil tyč, bohužel jsme opět z brejku dostali druhý gól. To nás neodradilo, chtěli jsme snížit a to se nám povedlo - 2:1. Po dalších pokusech dát další gól jsme dostali další gól a vzápětí další. My jsme hráli, oni dávali góly, bohužel tak to někdy je. Měl jsem pak další střely do šibenice a zpoza vápna z voleje, ale gólman je držel. Bohužel čas utíkal a nám už se nepovedlo alespoň srovnat nebo snížit, a tak jsme odcházeli z hřiště s pocitem výborného výkonu, bohužel bez vítězství a to nám snížilo naději na to se udržet. Uvidíme, co bude poslední dva zápasy, ale věřím, že to zvládneme!"



Sestavy


FC Zlínsko
J. Balážik [-] - T. Zábojník [-] , T. Mlýnek [-] (83. L. Juhas [-] ) , M. Vavruša [-] , T. Dekleva [-] , M. Neubert [-] , M. Němec [-] , R. Elšík [-] (73. L. Křivánek [-] ) , A. Jasenský [-] , J. Juráň [-] , J. Foltýn [-] (60. A. Bahounek [-] )

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - G. Pezzotti [-] , M. Krejčí [-] , J. Marek [-] (54. R. Sázel [-] ) , F. Přikryl [-] (73. O. Kostorek [-] ) , O. Pyclík [-] , J. Kotouč [-] , A. Fočić [-] (46. O. Bořil [-] ) , J. Šteigl [-] , P. Krumpolc [-] , O. Buček [-]

ŽK: 40. F. Přikryl .
Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - SEDLÁČEK Tomáš, ONDRÁŠ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.