4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

28.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTOGALERIE: Prostějov si zajistil první příčku a postupuje do druhé ligy!


Branky


0

Úkol zněl jasně  - tým ze Zlína nesmí odjet s bodovým ziskem. Prostějov před utkáním věděl, že pokud vyhraje, nikdo už ho nebude moct předskočit na prvním místě… Autor foto: Jan Zahnaš

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prostějov nenechal nikoho na pochybách

Domácí se mohli dostat už ve 4. minutě do vedení. Dostál vyrazil míč jen k nejlepšímu střelci soutěže Kroupovi, který však tentokrát ještě adresoval přihrávku lépe postavenému Fládrovi. Tomu zkazila radost spojnice břevna a tyče, od které se odrazil míč. Vzápětí byl po dalším Fládrově pokusu blízko doražení míče do sítě Kroupa, Dostál byl ale z brány včas. V 10. minutě už Zlín domácí tlak neustál. Machálek si pohrál se soupeři, zalícil a ránou pod břevno poslal domácí do vedení 1:0. v 15. minutě měli šanci hosté, kdy Kofroň krotil Chwaszczovu hlavičku. Ve 26. minutě to bylo o dvě branky. Hirsch se z třiceti metrů nádherně opřel do míče a Dostál plachtil vzduchem marně – 2:0. A do půle přišel ještě třetí prostějovský úder, který už naplno rozhodl o osudu zápasu a o tom, že sobotní prostějovská postupová noc bude dlouhá… Machálek obral soupeře o míč, jeho centr nedokázali hosté odvrátit a Nekuda už si před brankou věděl rady – 3:0.

Postup slavilo přes 1100 diváků

Zlín mohl snížit v úvodu druhé půle, kdy Vašulka převzal přihrávku Hradila, jenomže těsně přestřelil. Hosté se neradovali ani po standardce v 50. minutě, kdy ale Prostějovským pořádně zatrnulo, Nekuda si totiž míč málem srazil do vlastní sítě. Pak už Prostějov přece jen kontroloval situaci a přes 1100 diváků odpočítávalo na nějaký čas poslední minuty Prostějova v MSFL. V 67. minutě je navíc potěšil další gól, Nekuda potrestal sérii nepřesných zákroků defenzivy hostů – 4:0. U tohoto skóre už zůstalo – Prostějov si tak ve 28. kole zajistil postup do FNL!

 

Ohlasy sháněla Kristýna Haldinová



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Martin Sus (obránce): "Věděli jsme, že nám chybí poslední krok k postupu, tak to od začátku taky tak vypadalo a do poločasu jsme vedli 3:0. Druhá půle se už jenom dohrávala, ale Zlín nebyl špatný tým, měli dobrou mezihru, ale v našem bloku nenašli mezeru, hráli jsme dobře organizovaně. Nejlepší hráč včerejšího utkání Tomáš Machálek. Jsem rád za mladý kluky, že si zkusí zase vyšší soutěž, potenciál tým má. Odchod nechystám."

FC TRINITY Zlín B
Jakub Dostál (brankář): "Po minulém týdnu, kdy jsme utrpěli postupnou porážku od Otrokovic, jsme chtěli tohle zaváhání v Prostějově napravit a znepříjemnit jim oslavy postupu do druhé ligy. Bohužel jsme však od začátku zápasu tahali za kratší konec a hrubě nám nevyšel první poločas, kdy už proti tak kvalitnímu soupeři bylo těžké něco s tímhle zápasem udělat. Na začátku druhé půle sice přišlo zlepšení, ale Prostějov už měl zápas pod kontrolou a zaslouženě získal tři body. Máme teď dva zápasy na to, abychom si zlepšili reputaci. Nejlepší hráč Nekuda."



Sestavy


1.SK Prostějov
Z. Kofroň [-] - A. Rus [-] , M. Sus [-] , M. Hirsch [-] - T. Langer [-] (69. M. Sečkář [-] ) , Z. Fládr [-] , J. Pančochář [-] , T. Machálek [-] , L. Zelenka [-] (79. L. Petržela [-] ) - K. Kroupa [-] , P. Nekuda [-] (85. L. Machýnek [-] )

FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - D. Petřík [-] , M. Vašulka [-] , O. Bačo [-] , T. Masař [-] (66. P. Červenka [-] ) , M. Malenovský [-] , E. Hradil [-] (66. P. Hellebrand [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , M. Blanař [-] , P. Hlobil [-] (78. J. Kolář [-] ) , M. Malý [-]

ŽK: 19. M. Malý , 45. T. Masař .
Místo: Olympijská ul.,tráva. Rozhodčí: Mrázek Petr - PÁRAL Roman, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.