2:1
(0:0)
77. R. Demeter (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

28.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTOGALERIE: Třebíč zachránila v 89. minutě tyč a bere všechny body


Branky


54. M. Dočekal , 60. J. Chlup - 77. R. Demeter (p.)
0

Po bezbrankové první půli padaly góly až ve druhé pětačtyřicetiminutovce... Autor foto: Libor Smejkal/FC Velké Meziříčí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Zatímco Třebíči poslední zápas nevyšel, Meziříčí za sebou mělo kanonádu do sítě Kroměříže. Vzájemný podzimní zápas skončil 2:2, slibovala se tak zajímavá podívaná. Hosté byli blízko brance v 9. minutě, když se po autu a přistrčení míče dostal ke střele z velkého vápna Bouček, jenomže Soukupa zachránilo břevno. Utkání bylo nadále spíše bojem uprostřed hřiště. Invald si situace před bránou pohlídal, na druhé straně nadělala Soukupovi starosti Šutova střela, neuspěl ani Simr. Druhý poločas pak přes náznaky šancí na obou stranách doputoval k bezbrankovému konci.

Meziříčí ztrátu nedohnalo

54. minuta přinesla první branku. Hosté špatně rozehráli standardku, Třebíč se dostala k brejku, Dobrovolný předal míč na penaltě zcela volnému Dočekalovi, který úspěšně po naznačení obhodil brankáře – 1:0. A šest minut na to už měli domácí dvoubrankový náskok. Chlup se opřel z běhu do rány a Invald neměl nárok – 2:0. Pořádná zápletka přišla v 77. minutě. Po Dolejšově centru se srazil brankář Soukup se stoperem, k odraženému míči šli do souboje hostující hráč s Komínkem a rozhodčí Ogrodník viděl šlapák domácího kapitána. Míč si na penaltový puntík postavil Demeter a střelou k levé tyči uspěl, i když brankář si vybral pro svůj skok správnou stranu – 2:1. Demeter měl v 89. minutě na noze i vyrovnání, jenomže jeho střela se odrazila ven od tyče.



Sestavy


HFK Třebíč
P. Soukup [-] - M. Chalupa [-] , D. Komínek [-] , M. Dočekal [-] (86. C. Bagnon [-] ) , P. Ošmera [-] , P. Florián [-] (43. R. Novotný [-] ) , J. Chlup [-] , J. Dobrovolný [-] (75. P. Novák [-] ) , O. Benda [-] , P. Chalupa [-] , D. Klusák [-]

FC Velké Meziříčí
R. Invald [-] - R. Demeter [-] , M. Puža [-] (63. V. Kratochvíl [-] ) , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , R. Šuta [-] , M. Souček [-] , J. Šimáček [-]

ŽK: 22. M. Dočekal , 82. P. Ošmera - 17. J. Krejčí , 67. R. Demeter , 85. P. Dolejš .
Místo: tráva. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - DOHNÁLEK Jan, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.