7:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 10:15

27.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velké Meziříčí smetlo Kroměříž sedmi góly


Branky


13. P. Simr , 25. P. Simr , 41. M. Bouček , 55. R. Demeter (p.) , 72. P. Dolejš , 75. E. Smejkal , 86. R. Demeter - 85. M. Cupák , 88. M. Cupák
0

Domácí nic nedali na papírové předpoklady a už v první půli vsítili tři branky. Nakonec Šustra pokořili hned sedmkrát a je z toho málokdy vídaný výsledek…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli za výhrou

Domácí nasměroval k výhře po třinácti minutách hry první brankou duelu Simr. Kroměříž se snažila o rychlou odpověď, ovšem nechávala okénka v obraně. Simr tak mohl posunout míč na Dolejše, jeho lob přes Šustra ovšem skončil mimo tři tyče. Dolejš si mohl spravit chuť o chvíli později. Ve vápně byl totiž faulován Čepem a sám faulovaný zahrával penaltu. Dolejš ale vysoko přestřelil! Nedáš-dostaneš se ukázalo jako pravidlo, které už asi vyšlo z módy - ve 26. minutě Dolejš tentokrát již raději nahrával Simrovi, který navýšil na 2:0. Kroměříž neuspěla přímým kopem Haši, Simandl si ve 36. minutě poradil i s přímým kopem Jelečka. Meziříčí si do půle vypracovalo ještě dvě šance. Nejprve Krejčí pohrdl Dolejšovou přihrávkou, ale další Dolejšova přesná nabídka a zakončení Boučka už úspěch slavilo – 3:0.

 

Autor: Michal Špírek + Kristýna Haldinová

Foto: Kristýna Haldinová

Hosté se probrali až za stavu 6:0!

Domácí byli při chuti a dočkali se druhé penalty po Hašově faulu. A to už se prosadili – jak proměnit ukázal Demeter – 4:0. Kroměříž mohl ze zlého snu probudit Višněvský, ani on ale nedokázal po pěkné individuální akci uspět. A tak hosté kapitulovali popáté – trefil se aktivní Dolejš – 5:0. Debakl navýšil v 75. minutě Smejkal, který využil zaváhání brankáře Šustra při odkopu – 6:0. Pak už se prosadili Kroměřížští, Strašák nejprve nastřelil břevno, ale poté vystřídavší Cupák převzal přihrávku a podél Simandla zavěsil – 6:1. To nebylo vše – Dolejšovu akci dokonal Demeter – 7:1. Na konečných 7:2 upravil Cupák. Šikovný sedmnáctiletý dorostenec tak zaznamenal první góly v MSFL.

Ohlas:

Klimek (asistent trenéra Kroměříže)

"Nenavázali jsme na výkony před tímto zápasem, a ani přístup k utkání od hráčů nebyl takový. Dělali jsme individuální chyby. Když jsme se chtěli vrátit do utkání o poločase, tak nám to rozhodčí nepřesnými výroky nedovolil, ale v žádném případě to nebyla chyba rozhodčího, že jsme dostali 7 branek. Určitě uděláme změny v sestavě do příštího utkání a sami hráči by měli chtít dnešní výkon v příštím utkání zlepšit."   Trenér Baďura (HS KM) jako hráče utkání zvolil Hašu (KM) a DEMETERA (VELMEZ) a pochválil CUPÁKA.


Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
trenér Smejkal: "Dneska nám to hosté hodně usnadnili. Přesto všechno jsem moc rád, že jsme konečně vstřelili více gólů a na hru našich se dalo i dívat. Je to dobrý impuls před následujícím derby v Třebíči. "

SK Hanácká Slavia Kroměříž
PETR RAJNOHA (obránce): "Myslím, že je podle výsledku docela jasné, jak to mohlo vypadat. Viděl jsem to tak, že jsme hráli v neobvyklý čas a den, v neděli 10:15. Cesta byla dlouhá, byli jsme rozbití po cestě, do toho sluníčko. Nechtěl bych náš výkon házet na tyto okolnosti, ale hodně to na nás zanechalo stopy. A průběh zápasu zcela jednoznačný, řekli jsme si jasně, jak máme hrát a co dělat. Jenže jsme byli všude a nikde. Celý blok v podstatě ani blok nebyl. Vytvářeli jsme jim situace a brejky sami. Měli moře prostoru. Po poločase 3:0. V šatně jsme si vyříkali mnoho věcí. Tak jsme na ně po poločase vlétli, rozhodčí nám neuznal regulérní gól. Vzápětí pískl druhou diskutabilní penaltu proti našemu týmu. Co dodat. Den blbec a teď se musíme co nejrychleji dát dohromady a koncentrovat se další zápas, který máme v domácím prostředí s Mohelnicí. Mrzí mě, že jsme pod trenérem měli skvělou šňůru vítězných utkání a že jsme dnes k tomu zápasu tak přistoupili. A veškerá vítězství vyšla vniveč."



Sestavy


FC Velké Meziříčí
Z. Simandl [-] - R. Šuta [-] (65. V. Kratochvíl [-] ) , M. Puža [-] , R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] (78. T. Bublán [-] ) , M. Souček [-] (56. R. Vyskočil [-] ) , J. Šimáček [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - J. Kašík [-] , P. Silnica [-] , D. Čep [-] , P. Rajnoha [-] - D. Stratil [-] (64. M. Cupák [-] ) , T. Strašák [-] , N. Višněvský [-] , T. Jeleček [-] - J. Ferko [-] (69. D. Šmerda [-] ) , R. Haša [-] (82. R. Budín [-] ) -

ŽK: 21. D. Čep , 54. R. Haša , 90. T. Strašák .
Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 264. Rozhodčí: Popelák Luboš - ONDRÁŠ Vít, PODANÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.