2:2
(2:1)
40. T. Binar
56. L. Pinkava (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

27.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice s Uničovem si rozdělily po bodu


Branky


15. L. Hapal , 30. D. Bača - 40. T. Binar , 56. L. Pinkava (vl.)
0

Hosté dokázali stáhnout dvoubrankové manko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
FILIP ŽÁK:: V první půlce jsme byli lepší a zaslouženě ji vyhráli 2:1, i když jsme měli štěstí, že Juřátek neproměnil penaltu. Druhá půlka byla z naší strany už slabší a soupeř vyrovnal. Je škoda, že jsme neudrželi vedení 2:0, ale na druhou stranu bod s Uničovem bereme. Nejlepší hráč byl dnes jednoznačně náš brankář Jakub Hora, který pochytal minimálně tři gólovky a navíc penaltu.

SK Uničov
ALEŠ KRČ:: V prvním poločase jsme zbytečně nechali hrát soupeře na naší polovině a dostávali se tak zbytečně pod tlak, ale chtělo se to po nás. Udělali jsme i nějaké zbytečné chyby, ale ty k fotbalu patří. V druhém poločase jsme se tlačili více na soupeřovu polovinu a dokázali si vytvořit nějakou převahu a srovnat. Hráčem utkání volím brankáře Horu.



Sestavy


FK Mohelnice
J. Hora [-] - O. Seibert [-] (79. V. Fiala [-] ) , J. Heidenreich [-] , L. Pinkava [-] , R. Kuba [-] - D. Bača [-] , J. Fišara [-] , M. Kovář [-] (68. M. Kotůlek [-] ) - F. Žák [-] , L. Hapal [-] , O. Kopa [-] (46. M. Bzirský [-] )

SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , L. Heinz [-] , A. Řehák [-] , R. Juřátek [-] - T. Nuc [-] (89. J. Můčka [-] ) , D. Dostál [-] , T. Vasiljev [-] , T. Binar [-] - A. Krč [-] , T. Komenda [-]

ŽK: 66. D. Bača - 45. R. Vejvoda , 61. T. Nuc , 66. A. Řehák .
Místo: UMTRA. Počet diváků: 380. Rozhodčí: Petr Zdeněk - SEDLÁČEK Tomáš, NEJEZCHLEB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.