2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

27.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hulín si poradil s Třebíčí. Jak viděli utkání jeho aktéři?


Branky


0

Autor foto: Kristýna Haldinová

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ohlasy hulínských fotbalistů:

DAVID KOSTKA:

"První poločas byl na jednu branku a mohli jsme dát víc, než jen dva góly. Druhý jsme trochu polevili a i Třebíč měla šance, hlavně přes naši levou stranu. Hráče utkání za Třebíč volím Petra Ošmeru a za Hulín Lacigu.

 

LIBOR CHYTIL:

"Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně a hlavně dát rychle nějaké góly, abychom mohli hrát uvolněně. Myslím si, že první poločas se nám dařilo hrát dobře ze zadu, až na jeden průnik Třebíče a vytvářeli jsme si šance, které jsme bohužel často neproměňovali a po poločase to mohlo být víc než 2:0. Druhý poločas jsme na 10 nebo 20 minut uplně přestali hrát a z toho pramenily šance Třebíče, která je ale nedokázala proměnit a to si myslím že rozhodlo zápas, jelikož potom jsme se dostali opět do hry a zápas v klidu dohráli. Věřím, že jsme dali panu Zlámalovi hezký dárek k narozeninám. Nejlepšího hráče volím za nás Lacigu a pak golmana Třebíče Soukupa.



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
David Steiner (hráč): "Zápas jsme zvládli takticky lépe než soupeř. Hráli jsme do plných a soupeř chodil do brejků, které jsme zachytili. Povedlo se nám vstřelit v první půli 2 branky, a pak jsme kontrolovali zápas až do konce ... Jako hráče utkání za Hulín volím Lacigu."

HFK Třebíč
Petr Ošmera (hráč, kterého hodnotili fanoušci, jako nejfotbalovejšího hráče utkání): "Domácí byli fotbalovější a proměnili šance, které měli. My jsme naopak všechny šance nezužitkovali a zaslouženě jsme prohráli. Nejlepšího hráče bych zvolil kapitána domácích Lacigu."



Sestavy


SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - D. Kostka [-] , T. Pospíšil [-] (64. P. Postava [-] ) , D. Krhut [-] , T. Matoušek [-] , V. Barcuch [-] (71. M. Vyskočil [-] ) , R. Číhal [-] , M. Dvořáček [-] , J. Laciga [-] , V. Ondřejka [-] , D. Steiner [-]

HFK Třebíč
P. Soukup [-] - C. Bagnon [-] , M. Chalupa [-] , D. Komínek [-] , M. Dočekal [-] , P. Ošmera [-] , P. Florián [-] , J. Chlup [-] , J. Dobrovolný [-] (49. O. Benda [-] ) , P. Chalupa [-] (61. R. Novotný [-] ) , D. Klusák [-]

ŽK: 68. D. Steiner , 75. M. Vyskočil - 41. D. Klusák , 89. D. Komínek .
Místo: Hulín. Počet diváků: 106. Rozhodčí: Duda Radim - ŽUROVEC David, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.