4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 10:15

23.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov splnil roli favorita!


Branky


32. A. Krč , 56. T. Vasiljev , 61. T. Komenda , 77. A. Krč
0

Domácí Uničov prohrál minulý zápas na hřišti lídra z Prostějova. Břeclav potřebuje sbírat každý bod, aby se odpoutala z posledního místa tabulky MSFL..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení Uničova

Hosté z Břeclavi začali nebojácně a drželi s domácím favoritem dlouho krok. Domácí se první půlhodinu zastřelovali, až přišla 32. minuta a Binar našel ve vápně volného Krče, který se trefil přesně k tyči a domácí konečně vedli. Břeclavský golman byl bez šance a po sérii povedených zákroků byl překonán. Do konce poločasu i přes několik náznaků branka nepadla a domácí tak šli do šatny s vedením pouze 1:0. Nutno podotknout, že hosté v poli nepředváděli špatný výkon, ale v konečné fázi nebyli vůbec nebezpeční.

Další branky v síti hostů!

Druhá půle už byla v režii domácích a ti dokázali svoji převahu vyjádřit i gólově. Nejprve v 56.minutě se dostal ke střele Vasiljev a dokázal se trefit přesně pod břevno a bylo to 2:0. O pět minut později zahrávali domácí roh, který rozehráli na krátko. Následný centr si našel Tomáš Komenda a hlavou upravil už na 3:0. O chvíli později se do šance dostali i hosté, ale branku trefit nedokázali. V 72.minutě se prezentoval hezkou akcí Krč, ale branku těsně minul. Celé si to vynahradil v 77. minutě, kdy po skrumáži upravil na konečných 4:0. Těsně před koncem měl ještě šanci Komenda, ale branku těsně minul. Domácí si tak po zásluze připsali 3 body. Hosté nedali branku už dlouhých 302 minut a krčí se naposledním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu



MSK Břeclav
Ivan Dvořák, trenér: „Všechno uděláme dobře, ale jen po vápno. Tam nám chybí buď přesnost, nebo větší sebedůvěra hráčů. Naše dobré protiútoky prakticky skončí jen jako náznak šance. Soupeř má hodně nebezpečné oba útočníky a krajního záložníka, k tomu dobrou stoperskou dvojici. Na tuto soutěž mají na konsolidované mužstvo. Kvalita zmíněných tří ofenzivních hráčů rozhodla. To je nebe a dudy,"



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] (70. M. Havlíček [-] ) - L. Heinz [-] , J. Můčka [-] , R. Vejvoda [-] , R. Juřátek [-] - T. Nuc [-] (76. D. Dostál [-] ) , T. Binar [-] , D. Kuba [-] (42. A. Řehák [-] ) , T. Vasiljev [-] - T. Komenda [-] , A. Krč [-]

MSK Břeclav
T. Lešňovský [-] - R. Svoboda [-] , O. Lysoněk [-] , M. Wallisch [-] , T. Košut [-] , J. Hloch [-] - C. De [-] (73. D. Presl [-] ) , P. Simandl [-] , R. Diviš [-] (73. M. Sycha [-] ) , D. Netopilík [-] - J. Motyčka [-] (73. M. Světlík [-] )

ŽK: 9. L. Heinz - 67. P. Simandl .
Místo: tráva č.2. Počet diváků: 156. Rozhodčí: Drozdy Luboš - ONDRÁŠ Vít, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.