4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 10:15

23.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra Velmezu!


Branky


0

Utkání dvou celků ze středu tabulky slibovalo vyrovnaný zápas a zajímavou podívanou, domácí ale utkání jasně ovládli..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky a rozhodnuto!

Zápas začal vzájemným oťukáváním, ale v 16. minutě zničehonic uhodilo. Domácí zahrávali rohový kop, odražený míč se dostal k Šimáčkovi, který trefil šibenici hostující branky – 1:0. Ve 23. minutě předvedli domácí hezkou přímočarou akci, na jejímž konci byl Dolejš, kterého ale vychytal gólman Juřík. Ve 26. minutě zahrával Jasenský přímý kop, který ale domácí brankář Invald s problémy vyrazil. Hned z protiútoku však zužitkoval centr Simr a domácí vedli o dva góly. Ve 35. minutě zakončoval rohový kop hlavičkou Juráň, zamířil však nad branku domácích. Ti z podobné situace zahrozili ve 42. minutě Berkou, ale ani jeho střela se mezi tyče nevešla. Domácí tak šli do šaten za dvoubrankového vedení.

Domácí bavili diváky!

Představu hostujícího týmu o zkorigování stavu ve druhé půli rázně utnul již ve 47. minutě Smejkal, kterého nechali trestuhodně stopeři se ve vápně otočit a zakončit – 3:0. V 54. minutě zahrávalo otrokovické družstvo přímý kop, zakončení Vavruši ale Invald chytil. Tentýž hráč se pokusil zdálky překonat vyběhnuvšího domácího brankáře pohotovou hlavičkou v 60. minutě, míč ale skončil mimo. V 67. minutě našel Němec Foltýna, ten však rovněž nezamířil přesně. V 70. minutě se dostal do vyložené šance domácí Simr, ale jeho první střelu vyrazil gólman Juřík a dorážka skončila nad brankou. V 71. minutě odpískal rozhodčí Trávníček velmi sporný pokutový kop proti hostujícímu týmu. Situace vzbudila vlnu emocí a Šuranský neudržel nervy na uzdě a za hanlivý výrok na adresu rozhodčího byl vyloučen. Následnou penaltu panenkovským dloubákem proměnil Dolejš – 4:0. Tentýž hráč mohl přidat ještě další gól po rychlém brejku v 80. minutě, Juřík jej ale vychytal. V 85. minutě postupovali tři domácí na jediného obránce, ale Ráček trefil jen zboku tyč. Poslední šanci měl v závěru střídající Mensah, ale hlavička skončila mimo. Domácí si tak zastřileli a připsali do tabulky 3 body. Hosté potřetí za sebou bez bodu.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Invald [-] - M. Souček [-] (75. P. Pokorný [-] ) , L. Berka [-] (82. T. Malec [-] ) , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] , J. Šimáček [-] , V. Kratochvíl [-] , R. Vyskočil [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , P. Simr [-] (73. H. Ráček [-] )

FC Zlínsko
D. Juřík [-] - T. Mlýnek [-] (77. E. Mensah [-] ) , J. Foltýn [-] , V. Zach [-] (46. T. Zábojník [-] ) , T. Dekleva [-] , M. Neubert [-] , A. Jasenský [-] , O. Šuranský [-] , L. Juhas [-] (65. M. Němec [-] ) , J. Juráň [-] , M. Vavruša [-]

ŽK: 87. J. Krejčí - 71. J. Juráň , 71. O. Šuranský , 77. J. Foltýn . ČK: 71. O. Šuranský .
Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 225. Rozhodčí: Trávníček Miroslav - KONDLER Petr, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.